2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044803 بازدید | 684411 پست
من واقعا تجربه خودم رو میگم بهت ولی تا میتونی تحقیق کنببین من بیمارستان بهمن بودم به معنی واقعی پولک ...

شما به تازگی مام رفتی؟

منم دومین انتقالم امروز منفی شد یکی از دوستام گفت برو مام پیش دکتر نصر ادامه بده منم ۴۰ سالمه ما۵۰۰کیلومتر باید بیاییم تا برسیم مام میخام بدونم باید چکار کنم؟رفت و آمدش خیلی زیاده؟من همدان ۱۳تا تخمک داشتم ۳تا جنین شد یبارم ۱۱تا تخمک ۱جنین شد فک کنم جنین شناسش خوب نیست بنظرتون بیام مام؟باید روز دوم پریودیم باشه بیام مام؟نمیدونم باید چکار کنم

۱۱شهریور ۱۴۰۳ خدایا از تو ممنونم بخاطر جوجه هایی که توی دلم کاشتی خدایا من هنوزم به لطف و کرم تو اعتماد دارم دوستای خوبم برای من دعا کنید مهرانتقال جنین دارم و مطمئنم مثبت میشم برام دعا کنید خدا کمکم کنه و دوقلوهامو بتونم سلامت بدنیا بیارم.نفس مامان امیرعلی خوشگلم دخترو پسر گلم منوبابایی بعداز ۱۲سال منتظر اومدنتونیم مراقب همدیگه باشید🥰
خیلی ممنونم از پاسختون ،، هرچی تحقیق میکنم همه جا رو تقریبا میگن پولکین البته مملکت ما الان اینطوری ...

عزیزم ناامید نشو،واقعا مرکز رویان ضعیف عمل کرده ،خیلی ناراضی داره،حتما برو مام ،یا با دکتر علیرضایی برو یا لاهوتی،

خود مرکز اهدایی هم داره،

اما  یه بار دیگه با تخمک خودتون تو مرکز مام هم شانستون رو امتحان کنین .

حتی بنظرم الان که النوا بهت گفته پیدا کن برو همین دکترت واست نسخه کنه تایید کن بگیر،تا داروی خارجی آماده داشته باشی برای مرکز جدید،تا میتونی هم مدارکت رو از رویان بگیر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی ممنونم از پاسختون ،، هرچی تحقیق میکنم همه جا رو تقریبا میگن پولکین البته مملکت ما الان اینطوری ...

شما تهرانید؟منم تعریف مام رو زیاد شنیدم امروز برای بار دوم انتقالم منفی شد و من بازم نابود شدم گفتم این آخرین باره اما یکی بهم زنگ زد گف تورو خدا یه سر برو مام اینهمه تلاش کردی یبار دیگه هم برو مام اگه نشد دیگه ادامه نده میخام یذره استراحت کنم آروم بشم سال دیگه برم مام من امسال دی وارد ۴۰سالگی میشم نمیدونم چکار کنم برم نرم اصلن تو بد وضعیتی گیر کردم نمیدونم چکار کنم از یطرف میگم اگه برم و نشه نابووووودم نابوووود

۱۱شهریور ۱۴۰۳ خدایا از تو ممنونم بخاطر جوجه هایی که توی دلم کاشتی خدایا من هنوزم به لطف و کرم تو اعتماد دارم دوستای خوبم برای من دعا کنید مهرانتقال جنین دارم و مطمئنم مثبت میشم برام دعا کنید خدا کمکم کنه و دوقلوهامو بتونم سلامت بدنیا بیارم.نفس مامان امیرعلی خوشگلم دخترو پسر گلم منوبابایی بعداز ۱۲سال منتظر اومدنتونیم مراقب همدیگه باشید🥰
عزیزم ناامید نشو،واقعا مرکز رویان ضعیف عمل کرده ،خیلی ناراضی داره،حتما برو مام ،یا با دکتر علیرضایی ...

واسم نسخه کرده داروخانه رویان یه سری مدارک گفته با آدرس که برم بگیرم آدرسش دوره بهم و باید یه روز کامل مرخصی بگیرم چون میگن خیلی شلوغه، گفتم با خودم نرمش تا ببینم تکلیفم چیه چون اگه بحث اهدایی باشه فکر نکنم لازم باشه واقعا بلاتکلیفم هنوز تو شوکم

شما تهرانید؟منم تعریف مام رو زیاد شنیدم امروز برای بار دوم انتقالم منفی شد و من بازم نابود شدم گفتم ...

بله عزيزم تهرانم، خیلی متاسفم بابت منفی شدن ،، شما هم تهرانید؟؟ منم واقعا بحث هزینه مام برام مهمه از بابت میگم برم شانس آخره از بابت میگم اگه برم و این همه هزینه به زحمت جور کنم و نشه نابود نابود میشم    من بحث غر زدن همسرمم دارم آخه اون سالمه و این هزینه ها بهش خیلی فشار میاره قاطی میکنه ،  

بله عزيزم تهرانم، خیلی متاسفم بابت منفی شدن ،، شما هم تهرانید؟؟ منم واقعا بحث هزینه مام برام مهمه از ...

من همسرم میگه ولش کن این همه بچه آوردن چی شد بزار دونفری عشق کنیم ولی من بخاطر خانوادهامون میگم یکی بیاریم میدونی میترسم ۵۰سالم بشه پشیمون بشم همسرم میگه پشیمون نمیشیم ما الان ۴۰ سالمونه میگه بزار باهم عشق میکنیم مااز نظر مالی مشکلی نداریم ولی روحی دیگه کشش ندارم

یه مدت سایت خراب بود ، الان درست شده مجدد امتحان کن عزیزو اینکه دوتا ذخیره داره یکی حول هوش دوتا تیک ...

هر روز دارم امتحان میکنم مینویسه اول باید در حال اقدام رو حذف کنی ولی اصلا اونو من جایی نزدم و جایی نیست که حذف کنم

ناباروری شاید اما ناباوری که ندارم❣️