2777
2789
عنوان

کجا حس کردین دیگه اون ادم سابق نمیشین💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 67 پست
دروغ گفته میخوادت هوس بوده...کسی که کسیو بخواد تا جون داره به پاش وایمیسته..البته دروغ نگفته دوس داش ...

میدونم دروغ بوده

میگم نمیتونم با خودم کنار بیام😭

دیگ نمیتونم کسیو باور کنم

هرکاری میکنم حالم خوب نمیشه 

همشششش همه جااا اون جلو چشمامه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برقصم؟؟ من دلم خونهبه هرررر دری زدم ک حالمو بهتر کنم ولی نشد همه راه هارو امتحان کردم ولی نشدجهنم وا ...

من چون این راهورفتم میگم تهش چیزی نیس پس دوربزن ازسرخط دوباره شروع کن

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
الان چند وقت گذشته؟ تا ۳ سال طول میکشه نسبت به یک نفر بی حس شد...اگه هی با حرف و اینا شارژ نشه آدم

ینی چی با حرف واینا شارژ نشه متوجه نشدم

دوساله ک رفته ولی انگار برا همین دیروز بود 

اینقد ک برام تازگی داره

هرچقد میگذره هی بیشتر فشار میاره

میدونم دروغ بودهمیگم نمیتونم با خودم کنار بیام😭دیگ نمیتونم کسیو باور کنمهرکاری میکنم حالم خوب نمیشه ...

میدونم هر لحظه اسمش ورد زبونته همه جا فکر اون پیشته میدونم دیوونه کسی بودن سخته خدا برا هیشکی نخواد...

ولی باور کن میگذره تموم میشه یادت باشه اون روزی که دیگه حسی نداشتی بهش من یادت بیام که گفتم اون روز میاداونموقع برام دعا کن

ینی چی با حرف واینا شارژ نشه متوجه نشدمدوساله ک رفته ولی انگار برا همین دیروز بود اینقد ک برام تازگی ...

یعنی هی طرف نیاد بگه دوستت دارم رابطه ادامه نداشته باشه کاملا قطع باشه ۳ سال طول میکشه

میدونم هر لحظه اسمش ورد زبونته همه جا فکر اون پیشته میدونم دیوونه کسی بودن سخته خدا برا هیشکی نخواد. ...

کی پس واقعا

ینی دوسال زمان کمی بود برا اینک حداقل بیتفاوت بشم دیگ

ولی من فک میکنم تا آخر عمر این درد باهامه تمومی نداره😭😭

یعنی هی طرف نیاد بگه دوستت دارم رابطه ادامه نداشته باشه کاملا قطع باشه ۳ سال طول میکشه

اون اصلااا منو حتی یادشم نمیاد

دیگ بیاد بخاد حرف بزنه 

من دارم خودمو میکشم ک ی سری چیزا رو فراموش کنم درصورتی اون حتی یادشم نیس

من الان ته خطم.... هیچطوره دیگه نمیتونم برگردم دیگ ن جونی دارم ن قلبی ن احساسی هییییچی

الان خودتوبکشی اون دست ازخوشی برمیداره؟وازکارش پشیمون میشه؟

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
الان خودتوبکشی اون دست ازخوشی برمیداره؟وازکارش پشیمون میشه؟

دیگ مهم نیس اون چیکار کنه

مهم اینه حداقلش من دیگه اینطوری فکر وخیال نمیکنم 

اینطوری هرلحظه د عذاب نیستم 

همین برام کافیه