2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شادن جون من امروز واکسن کزاز زدم، اما الان یه جایی خوندم کسایی که مشکل انعقادی دارن نباید بزنن. حالا ...

من فکر کنم ماه آبان بود زدم، اگه مشکلی باشه حتما قبلش میپرسن عزیزم بعید میدونم اشکالی داشته باشه از من که هیچی نپرسیدن همینجوری زدن، حالا بقیه بچه ها شاید بیشتر اطلاعات داشته باشن

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
شادن جون من امروز واکسن کزاز زدم، اما الان یه جایی خوندم کسایی که مشکل انعقادی دارن نباید بزنن. حالا ...

سلام عزیزم . من هم انوکسا و هم آسپرین دارم اون روز هم اعلام کردم گفتن مشکلی نیست . حتما کیسه آبگرم بزار چون دردش زیاده

سلام عزیزم مگه چه مشکلی پیش میاد اخه منم هفته ۲۸ زدم البته با مشورت دکترم و مشکلیم برام پیش نیومد خداروشکر شما هم نگران نباش

سلام بچه ها، خوبین؟ من الان سونو آنومالی بودم. یه هماتوم ۸۶ در ۱۷ میلی کنار قل کوچیکم دیده شده. الا ...

عزیزم نگران نباش باز تو هفته ۱۸ هستی من که ۲۸ هفته رفتم چیزی نبود یهو ۳۰ هفته ی هماتوم لبه تحتانی جفتم دیده شد ولی یکم کوچیکتر از ماله شما بود دکترم اصلا بهش توجه نکرد گفت لکه بینی و خون ریزی نداری مهم نیست

نمیدونم اصلانپرسیدم. فقط دکتردیدناراحتم گفت میخوای داروبدم یک هفته بخور قطع کن پریودشو بیای؟ گفتم نه ...

خوب ال دی بخور با مشورت دکترت که تنظیم بشه پریودت یه جوری که بیوفته بعد تعطیلات عید

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
عزیزم نگران نباش باز تو هفته ۱۸ هستی من که ۲۸ هفته رفتم چیزی نبود یهو ۳۰ هفته ی هماتوم لبه تحتانی جف ...

واقعا؟؟ خوب الان رفع شده انشالله؟

یعنی این قل کوچیکه میخواد دقم بده. لعنتی نمیدونم چرا بیشتر هم به دلم نشسته 😞

واقعا؟؟ خوب الان رفع شده انشالله؟ یعنی این قل کوچیکه میخواد دقم بده. لعنتی نمیدونم چرا بیشتر ه ...

ای جونم حسابیاذیتت کرده فسقلی. من که دیگه سونو نرفتم ببینم جذب شده یا نه ۳۶ هفته قراره برم ولی فکر نکنم مهم باشه. اوایل بارداری هماتوم مهم تره و فک کنم چون جنین ضعیفه  احتمال داره هماتوم باعث کنده شدنش بشه ولی الان دیگه نی نی بزرگ شده نگران نباش باز ببین دکترت چی میگه ولی دکتر من که اصلا بهش توجه نکرد. حاله دوقلوها خوب بود؟؟؟؟

سلام دوستان من هفته 15 بارداری هستم از روزی که گفتن باردار هستم جز مطب دکتر جایی نرفتم همش تو خونه م ...

اگه دکتر بهتون استراحت نداده که اشکالی نداره بری فقط مواظب خودت خیلی باش تو این وضعیت کرونا

واقعا؟؟ خوب الان رفع شده انشالله؟ یعنی این قل کوچیکه میخواد دقم بده. لعنتی نمیدونم چرا بیشتر ه ...

والا این قل کوچیکت عجیب به دل همه نشسته 😂😂

ایشالله به سلامتی دنیا بیاد یه بوس محکم از دستاش بکن

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
قربونت عزیزم. خدا نکنه. آره دخترن هر دو 😍 ای بابا. باید چیکار کنی حالا؟

واااای عزییییزم

قربووونشون برم. چه خبرههه. خدا چقدر دوست داشته دوتا دختر با هم بهت داده.

وااای ضعف کردم براشون😘😘😘😘

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
اگه دکتر بهتون استراحت نداده که اشکالی نداره بری فقط مواظب خودت خیلی باش تو این وضعیت کرونا

هفته یازده گفتن جفتت پایین استراحت کردم هفته سیزده دکترم گفت جفتت دیگه پایین نیست مشکلی نیست بهم نگفت استراحت باش از طرفی هم چون تا حالا جوجه من تکون نخورده نگرانم به نظرت چرا یه تکون نمیخوره خیالم راحت شه