2777
2789
عنوان

چرا دیگه نمیتونم درس بخونم

78 بازدید | 14 پست

چندماهه برا آزمون میخونم فعلا هم انگار دو سه ماه دیگه آزمونه و باید بخونم.  ۲هفته از برنامه ای ک داشتم عقب افتادم و هصلا کشش ندارم باز بخونم...همش میخام بخابم نمیدونم چطور باز بااون شوق بخونم... 

بچه ۲سالمم خیلیی شلوغ میگه توان نزاشته برام ک هم ب اون برسم هم کارای خونه هم شب ک خوابه بیدار بمونم بخونم هم صبح که خوابه پاشم بخونم

خیلی قاطی شده ذهنم... ی راهکار بدین لطفا خستم😔

من دانش آموزم و خیلی وقتا اینجوری میشم وحتی افسرده میشم اما میگذره و تنها راه اینه که بری بشبنی کتابو باز کنی و بخوتی باید باهاش روبه رو بشی و بعدش تمام این حسا از درونت میره بیرون

‌‌‌‌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دانش آموزم و خیلی وقتا اینجوری میشم وحتی افسرده میشم اما میگذره و تنها راه اینه که بری بشبنی کتاب ...

اره گاهی یهو اینطور میشم. فقط الان نگرانیم از این ۲هفته‌ی عقب افتاده‌س ک چطور جبران کنم

خب دیگه الان حسابی استراحت کردی یه جایی رو برا خودت مرتب کن مخصوص مطالعه و شروع کن

راستش امروز اومدم شروع کنم یاد اون ۲هفته ای ک عقب افتادم اعصابمو خرد کرد 

چون من حتی برنامه هرروزو بازور میرسم بخونم اون ۲هفته رو چطور دیگه جبران کنم

دیگه کتابو بستم شد ۲هفته و ۱روز

راستش امروز اومدم شروع کنم یاد اون ۲هفته ای ک عقب افتادم اعصابمو خرد کرد چون من حتی برنامه هرروزو با ...

ببین 

اونا رو ضمیمه برنامه جدیدت کن بخون 

اگرم نمیتونی از ادامه بخون فقط بخون

ببین اونا رو ضمیمه برنامه جدیدت کن بخون اگرم نمیتونی از ادامه بخون فقط بخون

همون. نمیتونم ضمیمه کنم. چون من هنر کنم برنامه هرروزو پیش برم 

اخه از یه برنامه‌ی ۲ماهه ۲هفته عقب بیفتم زیاد نیس؟😔

همون. نمیتونم ضمیمه کنم. چون من هنر کنم برنامه هرروزو پیش برم اخه از یه برنامه‌ی ۲ماهه ۲هفته عقب بیف ...

ن نیست 

اگه قبلی ها رو جبران نمیکنی 

حداقل باقی رو پیش ببر 

از فردا شروع کن 

منتظر گزارش کارتم بدو

ن نیست اگه قبلی ها رو جبران نمیکنی حداقل باقی رو پیش ببر از فردا شروع کن منتظر گزارش کارتم بدو

🫠عزیزم

چشم 

حتما فردا از بقیش میخونم👌🏻

مرسی عزیزم دمت گرم🥰