2777
2789
عنوان

عصبی شدن و افسردگی

83 بازدید | 28 پست

هعییی نمیدونممم از کجاا بگممم ولیی منن ی دخترر16ساله حقم نیستت این بلا ها سرم بیادد

افسردگی پرخاشگری لرزش دست سفید شدن موها عصبی شدن معده بغض گلووییی ک دیگه مثل قبلناا رفع نمیشه 

میدونیید همشش تقصیر مامان بابامع همش سرکوبم کردنن همشش ناامیدم کردننن باز اعصابمو ریختن بهم سوزش معده دارم ازشون متنفرم هیچی بهشون نمیگمم ولی برا سوزش معدم نمبدونید چیکار کنمم هوفف خیلیی بده  نه رفیقی داشتیم ن کار خلافی انجام دادمم نه مهارتیی دارممم هیچ من هیچممم فقط یه حسممم 

از چه لحاظ سرکوبت کردن؟

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از چه لحاظ سرکوبت کردن؟

هر لحاظی ک دلت بخادد باید برای چیزایی ک وظیفشونو توضیح بدم و التماس کنمم بچه اول خانوادم ازم همه انتظاری دارن ولی دیگه نمیکشم 16سال از عمرم رفتهه ولی حتی یه بار نشده از اعماق وجود شاد باشم همش درد بودا همش درد کشیدم

خودت خودتو از این وصعیت بکش بیرون

عاح کاش میتونستممم دارم نالود میشمم هیچکس نیستت حرفای دلمو بگممم نمیتونم خودمو بکشم بیرون غرقق چیزایی شدمم ک ریشه ای هست تنهایی نمیشهه 

هر لحاظی ک دلت بخادد باید برای چیزایی ک وظیفشونو توضیح بدم و التماس کنمم بچه اول خانوادم ازم همه انت ...

درکت میکنم خودمم بچه اولم ولی از همون بچگی برای کل خانواده جای یک بچه نقش مادر پدر پسر همچی رو بازی کردم

جای اینکه بچگی کنم فقط عذاب کشیدم

الانم 25 سالمه این چند روز گذشته شدیدا احساس فرسودگی میکنم 

درس میخونی؟

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

درکت میکنم خودمم بچه اولم ولی از همون بچگی برای کل خانواده جای یک بچه نقش مادر پدر پسر همچی رو بازی ...

عارهه میخونمم 

وایی میدونی چی بده هیچ جایی ندارم میون رفیقام خواهر کوچیکترم ک دارم واسشون از شادی خودم میگذرم مسخرم میکنهه نابودم کردننن هعیی اصلا چی بگمم

عارهه میخونمم وایی میدونی چی بده هیچ جایی ندارم میون رفیقام خواهر کوچیکترم ک دارم واسشون از شادی خود ...

منم همینجوری ام یعنی از درد درحال مرگ باشم پامیشم کاراشونو انجام میدم ولی نتیجه؟ هیچ همیشه هم طلبکارن ازت

ببین من نتونستم درسم رو ادامه بدم نشد نجات پیدا کنم

درست رو بخون دانشگاه برو یه شهر دیگه مستقل شو 

منم همینجوری ام یعنی از درد درحال مرگ باشم پامیشم کاراشونو انجام میدم ولی نتیجه؟ هیچ همیشه هم طلبکار ...

اره میدونم ولی بخاطرشوننن تمرکزمم دارم از دست میدمم هعییی

ازدواج کردی؟ 

اره میدونم ولی بخاطرشوننن تمرکزمم دارم از دست میدمم هعیییازدواج کردی؟

میفهمم اعصابت ضعیف شده واسه همونه تمرکز نداری 

ولی هرچند میدونم ریشه اینا از بچگی تو مغز و روح آدم کاشته میشه سخته ولی سعی کن تا میتونی نزدیکشون نشو توی رفتار و بروز احساساتت تعادل برقرار کن 

اگر شرایط پیش تراپیست رفتن رو نداری آنلاین صحبت کن تا یکم رو خودت بتونی کار کنی 

نه بابا 

اجازه بیرون و دوست و درس و کار هیچی نداشتم و ندارم 

آدم تنهایی ام . ازدواجم که خیلی کم از وجودم خبر دارن 

اون چندتایی هم اومدن همشون داغون بودن 

میفهمم اعصابت ضعیف شده واسه همونه تمرکز نداری ولی هرچند میدونم ریشه اینا از بچگی تو مغز و روح آدم کا ...

اره واقعا شرایط تو شرایطه منه الان ولی درس روهم بت زور میخونم. 

ولی بیا واسه زندگی خودت یه کاری بکن توهم