2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
سلام پناه جون، خوبیم قربونت. شما خوبین؟ دختر گلت خوبه؟ اره عزیزم خدارو شکر بچه دار شده. بعضی هاشون و ...

ممنون ما هم خوبیم شکر خدا قربونت عزیزم.....خب خداروشکر که بچه دار شده ...نمیدونم چه طور به خدا جواب پس میدن این جور ادما.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم  اگه مشکلت ضخامت هر روز نشاسته بخور روغن کرچک به شکمت بمال  لوبیا سبز خیلی بخور ...

بازم سیکلموقطع کردن اصلااسترادیول بهم نمیسازه دیگه به دکترگفتم اصلانمیخورم گفت باشه. 

چشم میخورم اینهاکه گفتی والا پیاده روی خیلی میکردم ولی داروهابدنموبهم ریخت خونریزی داشنم ازوقتی دیروز قطع کردم امروز پریودم تموم شد. دیگه اعصاب نمونده برام

ای بابا نپرسیدی چند بود؟ ؟  

نه دیگه اینقدر که اعصابم بهم ریخته بود فکرکنم خیلی پایین بود. اصلانمیسازه بهم اون داروها. دیگه عمرابخورم من حالت عادی ضخامتم خوبه بعداینها اینجورکردن

آخی این چند روز خیلی ب فکرت بودم. استرادیول خارجی مصرف کردی؟ ناراحت نباش، نی نی هات دلشون نمیخاسته ...

ممنون عزیزدلی که بفکرم بودی. خیلی ناراحت بودم دیشب سردردمنومیکشت وبه همسرمم هیچی نمیگفتم شب بدی بود

نه ایرانی بود باسیلدنافیل مزخرف. دیگه گفتم نمیخورم اینباراصلا, گفت باشه مدل ای یوای ادامه میدم واست. 

تروخدا غصه نخور  مطمن باش کار خدا بی حکمت نیست  خودتو بسپار به خدا  اینجا دیگه چیز ...

ممنون عزیزدلم, نمیشه غصه نخورد کل دیشب سردرد وکابوس داشتم. 

ممنون اره هرچی خدابخواد همون لحظه به خداهم گفتم باشه من صبر میکنم اینم امتحان منه دیگه. فقط موندم اگرپریود بیوفته عیددیگه چیکارکنم? یکماهم اونجوری سوخت میشه

الهی عزیزم 😢 😢 😢 خیلی سخته  ان شاالله اصلا تا اون موقع طبیعی مامان بشی

وای خیلی سخته, باورم نمیشه سرانتقالم اینهمه مصیبت... 

قربونت برم زینب جان عزیزدلی, ببخشیدناراحتت کردم. 

وای خودمم زده به سرم هی میگم میشه طبیعی؟ بعدخنده ام میگیره

ای وای چندبار اومدم ببینم نتیجت چی شده چند بود آندومترت؟ دیرترم میرفتی نمیشد؟  اشکال نداره بع ...

نمیدونم اصلانپرسیدم. فقط دکتردیدناراحتم گفت میخوای داروبدم یک هفته بخور قطع کن پریودشو بیای؟ گفتم نه دیگه کجا؟ هنوز تموم نشده بازشروع شه؟ 

دیگه عمرامن استرادیول نمیخورم هرچی داشتم انداختم سطل زباله. فقط حال دلموشماهامیفهمیدوبشماهامیگم, ازبیرون میخندم دیگه چاره ام چیه

اخه موندم پریودم بیوفته عیدیکماهم اونجوری سوخت میشه

عزیزم متاسفم اشکال نداره ناراحت نباش یه استراحت کن اسفند رو خونه تمیز کن خودتو فکرتو یه ذره آروم کن ...

ممنون عزیزم اره دیگه کاری ازم برنمیاد. کاش کرونانبودیه مسافرت میرفتیم حس وحال عوض میشد

فقط موندم عیدپریودشم یکماهم اونجورهدرمیره. میمونه اردیبهشت اونم رمضون... 

عزیزم چرا کنسل شد؟؟ انشالله خوبن. هنوز هیچ خبر جدیدی ندارم عزیزم. همش منتظرم هفته ها بگذرن و نتیجه ...

بالانمیره ضخامتم. دوماهه اینجوریم. دیگه گفتم استرادیول نمیخواااام

ای جونم فداشون بشم عشق های کوچولو. ایشالله کلی خبرای خوش میشنوی, فکرکردم دخترن تیکرصورتی داری