2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مغزیجات من میارم با پنیر اینا بخوره خالی که نمیخورد دیگه حوصله زور واصرارهم نداشتم خرما هم کنار کتری ...

حالا همسر من خالی نمیخوره حالا قول داده این سری خالی بخوره. ولی اون خرما و عسل و زنجبیل رو حتما بهش میدم😊

انشالله که زودی مامان میشیم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
اون اقا گفت عسل و خرما وزنجبیل را قاطی کن تو مخلوط کن و بخور میگفت خیلی خوبه خودش استفاده کرده بود م ...

من انقدررررر به همسرم دادم از این چیزا دریق از اینکه تحرک یدونه بره بالا یا همچنین مورفو😭

سلاممم    بازم بالانرفت کنسل شد دیگه سرم میترکه دیوانه شدم بخدا. اصلاهیچی رشدنداشته. استرا ...

آخی این چند روز خیلی ب فکرت بودم. استرادیول خارجی مصرف کردی؟

ناراحت نباش، نی نی هات دلشون نمیخاسته پاییزی باشن انشالله زمستونی ان، دیگه مامانشونم انداختن ب زحمت👶👶❤❤ 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
بچه ها فردا روز ۱۲ میشه. برم آزمایش یا هنوز زوده؟😁

زوده گلم بزار دو روز آینده😍😊

انشالله خوش خبری 😍👶👶

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
نه گلم چاره ای جز صبر ندارم ازشون پرسیدم گفت راهکار دیگه ای نداریم چون سیکلتون بهم میخوره . الان دی ...

عجله نکن عزیزم انشاءالله که خیره میخوای با خودت علیرضایی انتقال بدی یا نصر؟؟ 

@زینبی_بابا ‍  سلام عزیزم خوبی روزی ۵ تا hmg باید بزنم بنظرت ۵ تا پودر با چند تا آب قاطی ...

دکتر من بهم روزی سه تا hmg داده گفته با یه آب قاطی کن به نظر من که با دو آب کافی قاطی کنی 

دوستان

یه سوال داشتم البته یکبارم پرسیدم ولی متاسفانه جواب نگرفتم...

خواستم بدونم کلا لک لانه گزینی تو روز های اول انتقال اتفاق میوفته یا روزهای اخر و نزدیک شدن به زمان ازمایش؟؟؟

ممنون میشم اگر کسی تجربه ای داره بهم بگه

دوستان یه سوال داشتم البته یکبارم پرسیدم ولی متاسفانه جواب نگرفتم... خواستم بدونم کلا لک لان ...

عزیزم‌تقریبا‌‌روز۹‌یا۱۰‌‌

اوایل‌انتقال‌لکه‌بینی‌به‌خاطراینکه‌دهانه‌رحم‌دستکار‌میشه

بعضیا‌لکه‌بینی‌دارن

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
دوستان یه سوال داشتم البته یکبارم پرسیدم ولی متاسفانه جواب نگرفتم... خواستم بدونم کلا لک لان ...

عزیزم بستگی به جنین داره اگه 5روزه باشه سه روز اول لانه گزینی میکنه 

اگه جنین سه روزه باشه 5یا 6روز بعد انتقال لانه گزینی انجام میشه 

بچه ها من رحم سرده کسی میدونه چیکار باید کنم یا چی بخورم که گرم بشه ممنون میشم راهنمایی کنید

با روغن سیاه دونه زیر شکمتو(قسمت تخمدان) چرب کن، غذاهای با طبع سرد هم مثل لبنیات سعی کن کمتر یا حذف کنی، صبحا ناشتا یک قاشق مخلوط عسل و سیاه دونه آسیاب شده بخور، مغزیجات بخور مثل گردو، بادام و پسته و فندق عالیه و طبعشون گرمه،با نهارت اگه می تونی یه پیاز بخور، بادکش تخمدان هم شنیدم عالیه، روزانه پیاده روی حتما داشته باش رحمتو حسابی گرم و تخمدانا رو فعال می کنه.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست