2777
2789
عنوان

شما هم مادر شوهراتون وقتی

| مشاهده متن کامل بحث + 2036 بازدید | 80 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب سعی کن کمتر رفت و آمد کنی یا وقتی بی احترامی می‌کنه حتما جوابشو بده شده با احترام ولی جواب بده ت ...

بی پدر طبقه پایینمه . من اصلااااا نمیرم اون یهو میاد مثلا سر بزنع

ببین تقصیر خودمه اوایل ازش کمک میگرفتم پررو شد دخالت کرد .مثلا میترسیدم برم رو بلندی اگه کاری داشتم ک نیاز ب چهارپایه داشت ب اون میگفتم بیاد . دیگه منم جدیدا میاد اصلا محلش نمیدم تعارف نمیکنم ک بشینه و فلان کنه . تو هرچی هم دخالت میکنه ک اره بیا فلان کارتو انجام بدیم میگم خودم بعدا میکنم یا میگم شوهرم گفته خودم انجام میدم . میاد میشینه هم اصلا حرف نمیزنم باهاش

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
افرین بهت. ولی اکه یه وقت لج کنن عروسی نگیرن چی؟ نگران نیستی؟

کلا قرار نبود از اول مراسم بگیریم 

من حتی مراسم عقدم نگرفتم 

نه نگران نیستم اصلا چون با وجود خیلی رفتارا اصلا ارزش نداره مراسم بگیرم 

لباس می‌پوشیم میریم عکاسی بعدم ماه عسل 

کلا خانوادش هیچ کاری نکردن و نمیکنن 

یعنی حتی اگه قطع رابطه هم نبودم بازم نمیکردن 

شوهرم همه کاری خودش داره می‌کنه 

همیشه هم مستقل بوده و جدا زندگی می‌کرده از این بابت  خیلی راحتم 

بی پدر طبقه پایینمه . من اصلااااا نمیرم اون یهو میاد مثلا سر بزنعببین تقصیر خودمه اوایل ازش کمک میگر ...

دیگه کاریه که شده حداقل الان اگه چیزی گفت یا نظر داد بگو من اینجوری بیشتر میپسندم 

جواب بده ولی سکوت نکن 

من تو نامزدی حتی فوحش میداد به خودم و خانوادم هیچی نمیگفتم ولی وقتی دیدم تمومی نداره منم بدتر از اون جوابشو دادم 

کلا قرار نبود از اول مراسم بگیریم من حتی مراسم عقدم نگرفتم نه نگران نیستم اصلا چون با وجود خیلی رفتا ...

خب خداروشکر. خوب کردی دمتم گرم. خوشبخت بشین

من امیدم به خداست....بعد خدا هم به خداست....
دیگه کاریه که شده حداقل الان اگه چیزی گفت یا نظر داد بگو من اینجوری بیشتر میپسندم جواب بده ولی سکوت ...

این با پنبه سر میبره .دخترم دخترم از زبونش نمیفته .جدیدا میاد مثلا مادرشوهر بازی دربیاره اما نمیتونه . مثلا میاد میشینه دست میکشه رو دسته مبل رو بخاری ببینه گرد و خاک داره. من سگگگگگ میشم منم بی زبونم لامصب ، وگرنه میگفتم دستمال بیارم بکشی؟؟؟ باز اینم بگم میگه اره بیار دستمال بکشم 😆

بعد ببین هی گیر میده بچه دار بشید .

من واقعا میترسم . میگم بچه بیارم این تو تربیتشم دخالت میکنه . همش میخاد بچه رو ببره . بعد من خیلی حساسم رو این چیزا .اون میخاد ب سبک قدیم بزرگش کنه 

مثلا ی نوه ی دیگه داره . این دنیا اومده پدر مادره اختلاف داشتن مادرشوهرم دوماه بچه رو نگه داشته بعدا داده ب مادره . اونروز شوهرم میگه شیر خشک میدادین بهش برگشت گفت نه سیرش میکردیم دیگه . نمیدونم ب بدخت شیر گاو دادن یا آب قند نبات داغ دادن چی دادن .اما شیر خشک ندادن 

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه