2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044860 بازدید | 684416 پست
عزیزم تو پست قبلیمم گفتم من اینو دقیق رعایت نکردم ولی از خیلیها شنیدم که جواب گرفتند من کلا سعی کر ...

آره باید تمام موارد سخت گیرانشو رعایت کنی تا جواب بگیریم. منم کلا عادت به غذای ناسالم ندارم. نه فست فود آشغال نه کنسرو نه تن ماهی. هیچی ازین آشغالا نمیخوردم. کلا اهلش نبودم. من از تابستون تا حالا حتی چایی هم به ندرت خوردم. همش دارچین و زنجبیل دم کردم خوردم و زعفرون و هل. شکلاتم خیلی دیر به دیر خوردم اونم بیشتر شکلات دارک بوده. ولی شیرینی رو کامل قطع نکردم. عسل خوردم و ارده شیره واسه صبحونه ها. گاهی هم خرما و انجیر خوردم و دو سه بارم کیک پختم. سالادم درست میکردم معمولا. سبوس برنجم تو آب میکردم میخوردم. اون حالت پرهیز سخت ایده آل رو فقط یه ماه شهریور نگه داشتم. نمیدونم این دفه بیام سه ماه آزگار این کارو کنم؟؟؟ یه دختری تو مطب دکتر میگفت دوستش تخمکاش کم بوده. بعد خودشو بسته به حلواگرم. 14, 15 تا تخمک داده. به خدا گیج شدم. نمیدونم سبک سنتی رو برم یا مدرن. سنتی کلی چیزای شیرین طبیعی داره ولی مدرن میگه شیرین نخور. نوسانات قند و انسولین تخمکو بی کیفیت میکنه   

عزیزم تو پست قبلیمم گفتم من اینو دقیق رعایت نکردم ولی از خیلیها شنیدم که جواب گرفتند من کلا سعی کر ...

اونا نون و برنجو حذف کردن؟ شوینده ها رو چطور؟ آخه من از کجا صابون و شامپو و مایع لباسشویی که همشون بدون بی پی ای و فتالات باشه پیدا کنم  من یه مدت سرمو با کنار شستم ولی خیلی بدبختی داره.حموم کلی کثیف میشه. کنار از سر درنمیاد. صابون سنتی مراغه هم گرفتم هم خیلی بو دمبه میداد هم کف نمیکرد و کلیم دستو خشک میکرد. خسته شدم ازینا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه اشتباه گفتم عزیزم الان سونومو دیدم 28 هفته و دو روز بودم اندازه سرش اونقدر بود، به حساب سونو قبلی ...

۳روز چیزی نیست خداروشکر وزنش خوب بوده

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
@لی_لا1     لی لا جون شما سونو داپلر رفتین؟ من رفتم دکتر سونو رو که دید عصبانی شد گفت و ...

سلام عزیزم منم دیروز رفتم دکتر وقتی به شکمم دست زد گفت شکمت کوچیکه ۵۷/۵۰۰کیلو بودم بع دکتر گفتم من از اول ۴کیلو اضاف شدم .میگه۲هفتع دیکه برو سونو من گفتم هم امروز میرم هم ۳۲هفته رو .برام امگا۳و پودرترومام داد اما وقتی رفتم سونو وزنش ۱۲۸۶گرم بود دکترم میگه وزنش خوبه‌ دکتره اول منو ترسوند اما بعد سونو میگه همه چی خوبی فقط از رو ظاهر قضاوت میکنن به ادم استرس میدن⁦☹️⁩من ۲۹هفته و۵روز بودم

گلم کجا انجام دادی؟ اینا هم سه روزه رو قبول ندارن؟ من که میخواستم بمیرم. لعنت به این زندگی با این هم ...

حق داری عزیزم منم خیلی عذاب کشیدم ولی دوباره شروع کردم من مرکز ناباروری میلاد مشهد 

گرید جنینای سه روزه ت چی بود؟ چرا همونجوری انتقال ندادن

گرید A ab بود سه روزه هشت سلولی نمیدونم فک کنم روتینش  بلاست  ک ب من روز انتقال ک با ذوق و استرس رفتم گفتن متاسفانه بلاست نشده اصلا شوک شدم خدایا کاش تموم شه این روزا

گلم من شرمنده شما شدم بخدا برام مشکلی پیش اومده هنوزم هنوزه نرفتم داروخانه تا داروهای همسرمو تهیه کن ...

دشمنت شرمنده عزيزم

من فعلا فرتيل ايد رو نگرفتم. قرار شد چند روز دیگه از دکترم بپرسم بجای اون داروی دیگه ای میده بهم. کیوتن و فولیک اسید و ویتامین د رو دارم استفاده می کنم.

گلم متاسفم یه سوال دارم جنینهاتون که سه روزه فریز شدن گریدشون چند بود؟ اخه منم این نگرانی رو دارم بع ...

اره منم ک با جنین شناس صحبت کردم همینو کفت ولی روز انتقال زدن تو برجکم 

سه روزه ۸ سلولی گرید ا و آب 

دوستان

دکتر برای  همسرم ویتامین د . اسپریژن. ویتامین سی نوشته. همشو خارجیشو گرفتم. منتها بجای قرص ویتامین ث ،قرص جوشان ۱۰۰۰گرفتم. اخه داروخونه ای که رفتم قرص ویتامین ث خارجی نداشت. اشکال نداره یا باید حتما قرص باشه؟