2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
سلام عزیزم منم جنینام  سه روزه فریز کردن و موقع انتقال ک رفتم گفتن گذاشتیم ۵ روزه بشه ولی از بی ...

گرید جنینای سه روزه ت چی بود؟

چرا همونجوری انتقال ندادن

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
برایه شما چند سیکلته انتقال برایه من ۲۰ سیکلمه ۲۵ شنبه دکترم بهم گفت تا میتونی مایعات بخور ابمیوه ا ...

15 ام سیکلم.

دفعه قبل فقط گفت پله بالا و پایین نکن. کارای سنگینم نکن. نیازی هم به استراحت مطلق نیست

شنیدم شیر سویا خیلی خوبه

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم منم جنینام  سه روزه فریز کردن و موقع انتقال ک رفتم گفتن گذاشتیم ۵ روزه بشه ولی از بی ...

وای برای منم گفتن ۵روزه انتقال میدن. الان استرس گرفتم😔

گرید جنینات چی بود؟

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
سلام گلم. خدا بگم چیکارشون کنه. ظاهرااینا فقط پنج روزه رو قبول دارن یا فریز میکنن. چون میگن سه روزه ...

عزیزم میدونی که من خودمم مشکلم همین بوده

تو امریکا هم که خیلی با علم روز پیش میرن همین کارو میکنند و همه رو میذارن بلاست بشه، اصلا سه روزه فریز نمیکنن میگن اینکار برای ۱۰ سال پیش بوده

من نمیگم درسته یا غلط، اما برای بعضیها مثل ما جواب نمیده

من اینجا با دکتر سعیدی حرف زدم جنین شناس مرکز امید، میگفت 

اگر جنینتون بلاست نمیشه ما میتونیم زیفت انجام بدیم

یعنی با لاپاروسکوپی شکم رو سوراخ میکنند و جنین رو داخل لوله میذارن

میگفت بعضیها جنینهاشون اینجوریه که باید تو لوله باشه و خوش به رحم بره تا بلاست بشه و بگیره

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سلام گلم. خدا بگم چیکارشون کنه. ظاهرااینا فقط پنج روزه رو قبول دارن یا فریز میکنن. چون میگن سه روزه ...

کاملا حالت رو درک میکنم عزیزم،منم یه بار این اتفاق برام افتاد ،پانکچر دوم هیچ جنینی برام تشکیل نشد ،دنیا رو سرم خراب شد ولی بعدش رفتم رویان تهران و خدا رو شکر ۶ تا جنین تشکیل شد که ۴ تا رو سه روزه فریز کردن و ۲ تا رو فرش انتقال دادن که متاسفانه منفی شد 

من فکر میکنم مراکزی که ۵ روزه انتقال میدن به این دلیل هست که آمار خودشون بره بالا ،مثل مرکز مام

وگرنه رویان و ابن سینا حتی ۲ روزه هم فریز میکنن

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عزیزمخیلی متاسفم.  مشکل اصلی ما هم همینه  بارها پانکچر کردم و کلی جنین داشتم ولی بلاست نم ...

عزیزم در مورد جنین سه روزه چه اطلاعاتی از دکتر گرفتی؟ چی شد که راضی شد؟ این رژیم سالم بی گلاتن که میگی موارد دیگش چیا هست؟ ببین مثلا اون رژیمی که آنا رپ معرفی کرده اون وحشتناک سخته. حذف کامل کربوهیدراتا (هرچی شیرین یا نشاسته ایه) غیر از میوه های گروه بری ها, حذف تمام سردی ها و بخارپز کردن سبزیجات غیر از کاهو. حذف تمام محصولات کارخونه ای, حذف گوشت قرمز و لبنیات و هرچی گلاتن داره, فقط مصرف محصولات صد در صد ارگانیک (آخه تو ایران مگه میشه مگه داریم؟), استفاده از مواد آرایشی بهداشتی نان تاکسیک و مواد شوینده کاملا بدون هیچ مواد شیمیایی مضر. تازه کلی نکات و رعایتای خاص دیگه هم داره. بری تو سایتش فایلشو از طریق ایمیل میفرسته. 

کاملا حالت رو درک میکنم عزیزم،منم یه بار این اتفاق برام افتاد ،پانکچر دوم هیچ جنینی برام تشکیل نشد ، ...

عزیزم ستاره, ابن سینا میری؟ اونجا چی میگن در مورد سه روزه؟ مبگن شانس موندگاریش پایینه تو رحم؟ پی آر پی تخمدانم میکنن؟ تونستی در مورد سلول بنیادیم ازشون اطلاعات بیشتری بگیری؟

سلام دوستام کسی از شماها وکالت داشته از شوهرش که اگر شوهر نبود بتونه پانکچر کنه یا جنین انتقال بده؟ ...

عزیزم من برای تمام انتقالهام وکالت نامه داشتم چون ما هم ایران نبودیم. هر مرکزی قوانین خودش رو داره مثلا بیمارستان بهمن وکالت نامه ایی که از سفارت گرفته بودیم رو قبول کرد. بیمارستان عرفان گفت باید شوهرت یکبار تمام برگه های رضایت نامه انتقال جنین امضا کنه و داخل پرونده برام گذاشت برای همین موقع انتقال فقط امضای خودم لازم بود یعنی در کل وکالت نامه را قبول نداشتن. اما مرکز مام خودشون وکیل داشتن و متن وکالت را برامون نوشتن و ما رفتیم محضر روبروی مرکز و وکالت نامه تنظیم شد که با اون انتقال دادم اما متاسفانه ازم گرفتن وگرنه برات می فرستادم.

کلا متنش اینه که کلیه امور مربوط به میکرواینجکشن اعم از انتقال جنین، فریز جنین، هر گونه جراحی چه با بیهوشی چه بدون بیهوشی، انتقال خون، مراجعه به مراکز خدماتی و درمانی در ارتباط با انتقال جنین و خیلی چیزای دیگه که دقیق یادم نیست.

هر مرکزی که هستی سوال کن اونا معمولا خودشون متن وکالت نامه را می دونن یا شاید از قبل بتونین برگه ها را امضا کنید و توی پرونده براتون ثبت کنن.

فقط یه چیزی برای انتقال جنین از یه مرکز به مرکز دیگه فقط باید خود همسرت باشه و به هیچ وجه وکالت قبول نکردن از ما. مجبور شد همسرم برای سه روز بیاد و برگرده.

امیدوارم که کمکت کرده باشم 😉

منم خوبم عزیزم،خوب خدا روشکر دکتر خوبی بوده و مقاومت نکرده  چرا آسپرین نوشت ؟قبل از اینکه آزما ...

آره گفت از همین الان آسپرین مصرف کن یعنی قبل از آزمایش. 

ازش علتشو پرسیدم، فقط گفت برای انتقالت هست.

آخه اینبار دارم یه روزه میرم رویان، فکر کنم وقت کنم. اگه فرصت شد حتما نشون ایمونولوژ میدم 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
فدات عزیزم ،دکترم میترا فروتن بود ،بارداری دوقلویی سخته من که همه عوارض گرفتم تا ۲۲ هفته بالا میاورد ...

عزیزم مبارک باشه ایشالله که دوقلوهات همیشه سلامت و زیر سایه پدر و مادر باشن 😍😍

منم دوقلو دارم اما هنوز باردارم و دقیقا عین خودت پر از استرسم و تمام ترسم زایمان زودرس هستش. حالا اسید معده و تپش قلب و فشار خون و قند به کنار تحمل می کنم ولی با این ترسه کنار نمیام.

شما چند هفته زایمان کردی؟ آسپرین و انوکسا هم داشتی؟ شیاف پروژسترون چی؟

ببخشید که خیلی سوال کردم اخه دیدم شرایطم خیلی مثل شماست 😉

عزیزم ستاره, ابن سینا میری؟ اونجا چی میگن در مورد سه روزه؟ مبگن شانس موندگاریش پایینه تو رحم؟ پی آر ...

نه گلم ،رویان میرم ،ولی میدونم که جنین ۵ روزه فریز نمیکنن ،اگر اشتباه نکنم روال ابن سینا هم همینه چون معتقد هستن که محیط آزمایشگاه هر چه قدر که شبیه سازی شده باشه باز هم مثل محیط رحم نیست و رشد جنین در رحم بهتر هست

در مورد پی آر پی هم اطلاعی ندارم عزیزم ،فقط میدونم ابن سینا داره به صورت آزمایشی از سلولهای بنیادی خون قاعدگی استفاده میکنه 

ببین طبق تحقیقات و مطالعات، جنین بلاست امکان بیشتری برای لانه گزینی داره ولی این به این معنی نیست که جنین ۳ روزه خوب نباشه یا اینکه کلا لانه گزینی نکنه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...