2777
2789

آره جدیدا دکترا سکه میگیرن

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره درسته فامیل ما از بالای ساختمون افتاد دستش داغون شد دکتره گفته بود کاری از دستم بر نمیاد باید دستش قطع شه کلی التماس کردن گفته بود نمیشه عمل شه آخرش پرستاری گفته بود باید زیر میزی بهش بدی اینا هم با کلی بدبختی پول جور کردن بهش دادن بعد عمل کرد بیمارستان دولتی هم بود برا چند نفر دیگه از فامیلامون همین موضوع پیش اومده متاسفانه وجدان دیگه نمونده

متاسفانه درسته خود ما بخاطر اینکه بابام تصادف کرده بود و تو کما بود زیرمیزی دادیم تا بیمارستان رفسنجان مرخصش کردن و بازم زیرمیزی دادیم به دکتر یزد تا بابامو بستری کردن

یکی از آشناهامون دکتره بهش گفته بود ۳۰۰ میلیون زیرمیزی میگیرم باباتونو تضمینی خوب میکنم☹ اونام مجبور شدن بدن

آره درسته فامیل ما از بالای ساختمون افتاد دستش داغون شد دکتره گفته بود کاری از دستم بر نمیاد باید دس ...

وای اینا مثلا قسم پزشکی خوردن به مریضاشون به چشم پول نگاه می کنن خدا به دادمون برسه