2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
سلام عزیزم منم جنینام  سه روزه فریز کردن و موقع انتقال ک رفتم گفتن گذاشتیم ۵ روزه بشه ولی از بی ...

عزبزم خیلی برات متاسفم ایشالله که اینبار نتیجه میگیری...کدوم مرکز میری؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستش دکترمو عوض کردم و شرایطم رو توضیح دادم دکتر جدید گفت مرکز ما اصلا ۳ روزه فریز نمیکنه و کلی دل ...

عزززم دیگه پیش حیدری کهن نمیری؟الان کدوم مرکز و پیش کدوم دکتر میری؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
نه گلم ،رویان میرم ،ولی میدونم که جنین ۵ روزه فریز نمیکنن ،اگر اشتباه نکنم روال ابن سینا هم همینه چو ...

عزیزم کاش میشد توی ابن سینا که رفتی یه تحقیقی کنی. من موندم بین این سه تا: لیزر طب سوزنی با امبدینگ, پی آر پی تخمدان و سلول های بنیادی

چند تا بهت داره پرگوریس؟  روزی چند تا باید بزنی؟  کدوم مرکز میری دکترت کیه عزیزم؟ & ...

دکترم دکتر حیدری همدست کلانتره کارش خوبه دوتا بهم داد دیروز و امروز باید بزنم مرکز مشتاق اصفهان عزیزم 

همراه اچ ام جی 

خوش آمدی عشق زندگی مامان بابا ،😍🧑‍🍼
@زینبی_بابا       زینب جونم طرف رفته حمام و موهاش رو خشک کرده و بعد دو تا ماسک ...

نه بابا مشکل اصلا به راحتی بوجود نمیاد، اگر نطفه سالم باشه، خدا مکانیسم های محافظتی خیلی ردیفی رو گذاشته که اصلا چیزیش نمیشه اونم با اون داروهای سیف

ولی من از کرونا خیلی میترسم، کلا هر کسی اول انکار میکنه کرونا داره، منم فقط به خاطر قرنطینه و دیر مراجعه نکردن تاکید می‌کنم حتما اول و دوم و سوم احتمال کرونا باید رد بشه

سلام گلم من ذخیرم زیر یک هست و توی این سیکل فقط چارتا فولیکول داشتم. شوهرمم سابقه واریکوسل شدید داره ...

سلام عزیزم 

هر چی ممکن بود من بگم، خدا خیرش بده دکترت گفته و کاملتر هم توضیح داده، دیگه من چی بگم عزیزم

فقط توصیه میکنم برای عمل دوم همسرتون از روش میکروسرجری استفاده کنن که اثر بخشی بهتری داشته باشه، نه روش سنتی جراحی واریکوسل 

عزیزم شما با اهدایی سه بار منفی شدید؟ وضعیت اسپرم چطور بود؟ کجا انجام دادید؟

بله عزیزم تخمک اهدایی گرفتم و ۳ بار با جنین های گرید a منفی شدم، اسپرم خوبه چند روز پیش هم dfi انجام دادیم. ۶ تا جنین گرید a داشتم که ۳ بار انتقال دادم.