2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمالا شما تعداد فیبرومات کم بوده ، من و دو تا دیگه از دوستام جراحی باز داشتیم الان نامنظمی اندومتر ...

شیلا جون ببخش اینو میگم ولی ربانی هیچی بارش نیست هیچی بنظرم حتی برای کارای معمولی هم تحت نظرش نباشی من بیخودی از خرداد ماه کلی وقتم رو تلف کرد حتی با بارها سونو واژینال نفهمید ذخیره من کمه در صورتی که دکتر منتظری با اولین سونو فهمید‌ و گفت سونوت به آزمایشت نمیخوره برو جای دیگه تکرار کن و یا حتی آزمایش اسپرم رو خودم خواستم بنویسه وگرنه الکی باز میخواست دارو برای من بنویسه!!  

Mom منفی شد 

مهگل جان  شما میدونید پنتوکسی فیلین رو چه زمانی استفاده کنیم ؟ داروهای همسرم اسیدفولیک وویتامین eوc و کو کیوتن و ال کارنیتین و پنتوکسی فیلین .دکتر گفته ازهرکدوم روزی یکی .نحوه مصرفش رو نگفتن

سلام دوستان  ممنون ميشم كسي ميدونه راهنماييم كنه  من يكشنبه انتقال جنين دارم  الان ...

سلام عزیزم

من پریروز انتقال دادم

و منم فک کنم به خاطر پروژستروناست که دلپیچه گرفتم 

نگران نباش

از آبان ۹۸ رفتم تو اقدام و  یکسال بعد یعنی ۲۷ آبان ۹۹ چند تا جنین فریز کردم...بهمن انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭

قربونت برم عزیزم. فقط استرادیول داده بودن اینبارگفت که داروهای دیگه میدن نمیدونم چیا هستش؟ من نمیدون ...

عزیزم، به منم استرادیول داد فقط، اول روزی دوتا بعدش سه تا

استرسشم نداشته باش بالاخره حتما داروهای کمکی دیگه ای هم هست که اینجور موقعها بدن

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
خیلی خوب بوده خداروشکر چون دقیقا من ۱هفته جلوتر از تو رفتم ۱۳۲۷ بود دکتر گفت خوبه ۵۰ گرمم بیشتره&nbs ...

ممنون عزیزم

فقط نمیدونم چرا سنش هر سونو که میرم دوسه روز کم میشه انگار

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

آنا جون سلام

خوبی عزیزم؟خیلی خوشحال شدم شنیدم بچه دومت رو هم دنیا آوردی.تازه باردار شده بودی دومی رو من بودم تو نی نی سایت بعدش دیگه رفتم سرکار و ....نیومدم.

اسم گل پسرت چیه؟آنا برای منم دعا کن.امسال شد ۷سال😞

وای واقعا مرسی که تجربتو گفتی ممنونم گلم چقد بی مسئولیت که اصلا احساسات بیمار براشون مهم نیس. پس من ...

اره عزیزم اولش به من گفتن داروهامو بخورم واسه انتقال حتی بیمارستان هم گفته بود تا۲۵اسفندهستن که یهو بخاطر شرایط کرونا از۱۵ام دیگه انتقال ندادن ...فروردین هم ماما گفت داروهارو بخورم که اونم اونطوری شد...ایشالا که خیره اره عزیزم مکملاتو استفاده کن ایشالا اردیبهشت پانکچر میکنی وکلی جنبن تپل براتون تشکیل میشه 

مهگل جان  شما میدونید پنتوکسی فیلین رو چه زمانی استفاده کنیم ؟ داروهای همسرم اسیدفولیک وویتامین ...

نه عزیزم دقیق نمیدونم ولی به نظرم اگه دکتر چیزی نگفته یعنی فرقی نمیکنه تو روز کی مصرف بشه یه سرشون بعد صبحانه بخوره یه سری بعد ناهار یه سری بعد شام بخوره 

سلام دوستای گلم اگر کسی تجربه ی انتقال جنین داشته تاحالا میشه راهنماییم کنید لطفا❤️ دوستان من انتقا ...

عزیزم من دارو دارم انوکسا وپروژسترون سه روز یه بارولی دو بارم پرسیدم گفت لازم نیست بزاری تو یخچال

اره عزیزم اولش به من گفتن داروهامو بخورم واسه انتقال حتی بیمارستان هم گفته بود تا۲۵اسفندهستن که یهو ...

آدم نمیدونه چی بهشون بگه. انشالله قربونت 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤