2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

https://www.ninisite.com/user/a3081231-2d10-4aaf-8ec8-f42386dfc2a7/زینبی_بابا 

سلام دوستان 

ممنون ميشم كسي ميدونه راهنماييم كنه 

من يكشنبه انتقال جنين دارم 

الان دو شب دلپيچه و ببخشيد اسهال دارم ميدونيد علتش چيه؟ خطر داره؟ 

داروهامم آمپول و شياف پروژسترون و استراديول و انوكسا و آسپرين. 

دقيقا از وقتي پروژسترون رو شروع كردم ايجوري شدم ممكنه از اون باشه؟ نگران كننده نيست؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم منم جنینام  سه روزه فریز کردن و موقع انتقال ک رفتم گفتن گذاشتیم ۵ روزه بشه ولی از بی ...

آخی عزیزم ناراحت نباش خدا بزرگه انشالله سریع بعد میشه حتما. خب چرا همون سه روزه انتقال ندادی واقعا من هنوز فرق بین سه روزه و ۵ روزه رو نفهمیدم ولی از خیلیا شنیدم سه روزه بهتره نمیدونم کاش یکی برام باز میکرد موضوع رو

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام دوس جونیا آمپول پرگوریس برای چیه کسی زده نتیجه گرفته

من ايندفعه زدم، براي رشد تخمك ها هست، دكترم خيلي راضي بود خداروشكر

اگر تهران هستيد از ١٩٠ آمار جاهايي كه دارن رو بگير

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
آخی عزیزم ناراحت نباش خدا بزرگه انشالله سریع بعد میشه حتما. خب چرا همون سه روزه انتقال ندادی واقعا م ...

من دوس داشتم سه روزه ولی مرکز گذاشته بود بلاست بشه مجدد ی مرکز دیگه رفتم پانکچر شدم ۷ تا جنین سه روزه فریز کردم الانم منتظرم امروز فردا پریود شم برم تو سیکل انتقال 

میگن بلاست توانایی جنین برای بقا بیشتره  جنینی ک تو فضای آزمایشگاه ۵ روزه نشه تو رحمم  نمیشه ولی من معتقدم رحم بهتر از ازمایشگاس  شاید جنین اونجا رشد کرد در هر صورت ترسیدهشدم دیگه ایندفعه میخام سه روزه انتقال بدم توکل بر خدا 

من دوس داشتم سه روزه ولی مرکز گذاشته بود بلاست بشه مجدد ی مرکز دیگه رفتم پانکچر شدم ۷ تا جنین سه روز ...

الهی به حق فاطمه زهرا میشه. اونسری کدوم مرکز رفتی؟ بدونه اجازه شما گذاشتن بلاست بشه وا

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
من دوس داشتم سه روزه ولی مرکز گذاشته بود بلاست بشه مجدد ی مرکز دیگه رفتم پانکچر شدم ۷ تا جنین سه روز ...

دکتر زرنانی ک ایمونولوژیست هست هم همین نظر داره ک میگه تو رحم بهتر جنین رشد میکنه

شاید حساسیت به پرژسترون باشه به دکتر حتما بگو بعدم از کرونا مطمئنی ک نگرفته باشی؟

آزمايش دادم كرونا ندارم و منفي. 

نميدونم از روزي كه پروژسترون رو شروع كردم اينجوري شدم. 

إره فردا ميپرسم ازش . گفتم الان شايد كسي بيداره و اطلاع داشته باشه 

ممنونم ازت 

آزمايش دادم كرونا ندارم و منفي.  نميدونم از روزي كه پروژسترون رو شروع كردم اينجوري شدم.  ...

خب خداروشکر کرونا منفی باشه حتما یه دارو بهت نساخته اسم داروهاتو بزن تو نت ببین عوارض کدومه

بذارین یه کم از خودم بگم.من ۷سال هست دنبال درمانم و تا ۳سال پیش مریض دکتر عارفی بودم و ۲بار منفی شدم ...

عزیز دلم انشالله قدم دخترت برات پر از خیرو برکت باشه

و اینبار خداوند دامنت رو سبز کنه🥰🥰🥰

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سلام عزیزم 😥😥😥😥 خیلی متاسفم گلم کجا انجام دادین؟  میتونی یه شرح حال از مشکلت بهم بگی گلم؟ ...

سلام گلم من ذخیرم زیر یک هست و توی این سیکل فقط چارتا فولیکول داشتم. شوهرمم سابقه واریکوسل شدید داره که دوباره عود کرده و احتمال زیاد دوباره عملش کنن. من شیراز انجام دادم. امروز با یه مکافاتی تونستم دکترو ببینم. با دکتر خیلی حرف زدم از همه چی گفتم و پرسیدم. در مورد مکمل, رژیم بدون کربوهیدرات و لاغری تا مرز از بین بردن کل چربیای شکم, ورزش و پی آر پی تخمدان و سلول بنیادی و کل آزمایشای خاص و غیرخاص و هر کوفت و زهرماری که یادم بود. بیچاره دکترم همش با آرامش جواب داد. با وجودی که من خیلی گیر میدم و ریز همه چیو درمیارم, اون بنده خدا حوصله کرد و خوب برخورد کرد.میگفت هیچ کدوم اینایی که گفتی تاثیر اثبات شده آن چنانی ندارن وگرنه وارد تکست بوک ها و رفرنس ها میشدن. میگفت پی آر پی رو دکتر افلاطونیان تو یزد داره انجام میده و توی کنفرانسا مقاله ارائه میده ولی من شخصا نمیتونم بهت بگم تاثیری داشته باشه. اون سلول بنیادیم من قبول ندارم. اینا حالا حالاها کار داره تا کارکرد بالینیش تایید بشه. میگفت مریض داشتم خودش دکتر بود. 17 سال نتیجه نگرفت. که دیگه ولش کرد و طبیعی باردار شد. بعد گفت اون آزمایشایی که هم که تو میگی و همه رو میخوای این whole exam هست که فوق العاده گرونه و شیش هفت تومنی درمیاد که اصلا منطقی نیست و تو حتی نیازیم نداری چون هنوز جنین و انتقال مثبتیم نداشتی و سابقه اختلالات ژنتیکیم که تو اقوامت ندیدی. و هر انسان میتونه 400 ژن معیوب داشته باشه و دلیل نمیشه که همه چیو بررسی کرد یا مشکل خاصی داشته باشی. گفتم من برم سه ماه دیگه برگردم؟ گفت تو برو سه ماه فقط بی خیال بی خیال شو. اگرم شوهرت عمل کرد نتیجشو بیاری. 

خلاصه من گفتم هم whole exam رو بنویسه که نسخشو فعلا داشته باشم (بعید میدونم سمتش برم چون کلهم ژنتیکیه و گرووووون) و گفتم یه نامه معرفیم برای پی آر پی با دکتر افلاطونیان بنویسه که اگر تصمیم گرفتم برم, یه چیز دستم باشه. دیگه نمیدونم چیکار کنم       

@زینبی_بابا    

سلام عزیزم منم جنینام  سه روزه فریز کردن و موقع انتقال ک رفتم گفتن گذاشتیم ۵ روزه بشه ولی از بی ...

گلم کجا انجام دادی؟ اینا هم سه روزه رو قبول ندارن؟ من که میخواستم بمیرم. لعنت به این زندگی با این همه خرج و زجر 

سلام عزیزم ،واقعا متاسفم ،آخه چرا گذاشتن تا ۵ روزه بشن ؟چرا ۳ روز فریز نکردن  بار اولتونه ؟

سلام گلم. خدا بگم چیکارشون کنه. ظاهرااینا فقط پنج روزه رو قبول دارن یا فریز میکنن. چون میگن سه روزه ها احتمال سقطش بالا هست. نکبتا توضیح بهتر و بیشتریم که ندادن