2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون عکس دختر داییشو

| مشاهده متن کامل بحث + 2922 بازدید | 121 پست
دوره الان فرق میکنه منم پدر و مادر اینجورین مثل پدر و مادر شمااما همسن های خودم نه

خب مثال رو خدم

۹ماهه ازدواج کردم

شوهرم منو فق ب ننه باباش نشون داده یبارم خواهر برادراشو دیدم منو ب بقیه خانوادش نشون نداده

هیچ جا نرفتیم هیچ عکسیم عه هم نداریم

سختمونه‌ولی‌میرسیم‌به‌جایی‌که‌حقمونه.

چرا انقد گیر الکی ب شوهراتون میدین؟؟واقعا برای عکس پروفایل هم‌باید ازتون اجازه بگیرن!!!!

بابا بزاره من خوشحال میشم 

اما یدونه عکس از من نمیزاره

بعد خودش صبا وقتی میرم دانشگاه چک میکننه. حلقه انداخته باشم 

به زور میگه عکساش مشترکمون رو بزار 

💍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم برای هر چیزی واکنش نشون نده اینطوری پیش رفتی ک زندگیت بعد ۲ سال رو ب سردی داره میره مردها از ...

نه من تاحالا غر نزدم 

اما خودش منو مجبور میکنه عکسای مشترکمون رو بزارم دانشکاه به همه بگم من شوهر دارم بعد خودش 

💍

مردها چیز زیادی از زندگی نمیخان رابطه جنسی خوب غذای خوب.....خانم ها راضی نگه داشتنشون سختتره چون هر روز چیزای قشنگتر و جدیدتری نسبت به قبل میخان...اینم قبول کنید رابطه پایدار صبر و حوصله زیاد میخاد یکم با طرفت حرف بزن عزیزم بالاخره ازقبل باهم بودین چراسردین چرا و چرا اینارو حل کنید حرف بزنید.... حاالا نیاین بگین مگه چ تحفه ای که این کارهارو بکنم و فلان بالاخره درکنارهم ک هستین این زندگی رو ب خوشی و صبوری بگذرونین قشنگتره تا حالت یکنواختی به خودش بگیره...

اصلا حساسیت نیست ی چیز بگم من خودم به شذت نسبت به شوهرم حسودم و میدونه دوتا قربون صدقه زیادتر من به ...

نه من مشکلی ندارم

دبیر دختراس

عکس هرکی رو میخواد بزاره

چرا منو زور میکنه عکس خودمون رو باید بزارم

💍

نه من تاحالا غر نزدم اما خودش منو مجبور میکنه عکسای مشترکمون رو بزارم دانشکاه به همه بگم من شوهر دار ...

خوب شماهم کلا عکس نذار..کلا هرچی عکس داری پروفایلت یا پاک کن یا عکس طبیعت بذار..حلقه رو ولی باید بندازی دستت.

خدایا شکرت🌹🌹🌹
ببین وقتی زندگی مشترک به اینجا ها میرسه یا کلا باید ادامه بدید که ختم نمیشه به چیزای خوبیا یکی باید ...

من بلند شدم درست نشد

من هنوز تراپیست میرم

اون وقتی متوجه شد مقصره دیگه ادامه نداد 

میدونم خیلی دوسم داره

اما چطور من باید عکس اونو بزارم به همه بگم شوهر دارم

اما اون چرا اینکارو نمیکنه

محیط کارش هم دبیرستان هستش تا دیر وقتم کلاس خصوصی داره من نه غر زدم نه گیر دادم چون حساس نیستم

💍

من بلند شدم درست نشدمن هنوز تراپیست میرماون وقتی متوجه شد مقصره دیگه ادامه نداد میدونم خیلی دوسم دار ...

خوب جساس بشو بزار بدونه برات مهمه بهت گفتم من به بچم بیشتر توجه کنه بهش تذکر میدم اونوقت شما تو معدن دختراس و بیخیالی

عکس دختر منم بک راند گوشی یکی از اشناها بود خانمش با اینکه عریبه بود با ذوق می گفت فکر نکنم موردی باشه

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻