2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله عزیزم من قبل پانکچرم دارم ال دی میخورم هر دفعه هم روز ۲۱ قطع میکنم به موقع پری میشم اگر س ...

مرسی عزیزم  شما با این روش چند تا تخمک داشتید من ماه قبل از دوم پریودی سینال اف و هاچ سی جی زدم کلا 8تا تخمک شد که یک جنین تشکیل شد و دکتر گفتن باید دوباره پانکچر بشم 

خانما من هفته۶بارداریم یه ساعت پیش ترشح خونی دیدم چیکار کنم خطرناکه؟

عزیزم من تجربه ندارم ولی اینجا خانما زیاد لک بینی داشتن

مهم اینه استرس نداشته باشی و صبح به دکترت زنگ بزن

احتمالا پروژسترون رو بیشتر میکنن 

من توانتقالم بهم سوندشد همون شب انتقالم بعد هربار ادرار تودستمال لک های صورتی میدیدم روز ۳ موقع ادرار متوجه شدم لکه های خونی رگه مانند کوچک تر از عدس ازم خارج شد دیگه نمیدونم ب خاطر احتمال خراشیدگی مجرای ادرار و یا لانه گزینی فعلا ک دارم سرخودمو شیره میمالم ب هرحال تصور کردن اینکه دوهفته مادرم خوشحالم میکنه 

سلام عزیزم خوبی دخترمون خوبه  شیرم کمه هم کمکی میدم هم شیر خودم  کپسول شیر افزا هم میخور ...

عزیزم کم کم زیاد میشه، اول با مکیدن نی نی و بعدش باید خوردن غذاهای مقوی و آبگوشتی بخوری، عسل و چهار مغز، فقط باید تلاش کنی که شیر خودت بهش بدی، ان شاالله که بیشتر میشه و. نی نی را باشیر خودت سیر میکنی

عزیزم‌قلب‌‌‌نی‌نیت‌انشاالله‌۱۲۰‌سال‌بتپه‌ عزیزم‌میشه‌بگی‌مرکز‌روماتیسم‌ایران‌کجاست من‌مادرم‌روماتی ...

ممنونم عزیزدلم 

آدرسش خیابان کارگرشمالی . بعد از پمپ بنزین کوچه خسروی 88005141

خداجونم شکرت       
عزیزم‌قلب‌‌‌نی‌نیت‌انشاالله‌۱۲۰‌سال‌بتپه‌ عزیزم‌میشه‌بگی‌مرکز‌روماتیسم‌ایران‌کجاست من‌مادرم‌روماتی ...

دکتر زنان نمینویسه آزمایش ایمنی رو 

باید بری پیش دکتر ایمنی 

من رویان میرفتم همونجا هم رفتم پیش دکتر 

عزیزم من زیاد اطلاعات ندارم در مورد رماتیسم 

ولی انشاءلله خیره نگران نباش 

خداجونم شکرت       
مرسی عزیزم .والا سیکلوژست که کلا آزاده .پولش مهم نیست فقط میخوام پیدا شه و حرص نخورم سر دارو پیدا نش ...

بله ولی من همه آمپولا داروهام با این شیافه تو یه نسخه بود دیگه نگرفتم ولی گفتن داریم حالا الان داشته باشن بازم رو نمیدونم انشالله گیر بیاری گلم 

در اندک من تویی فراوان یارب..
عزیزم من برای قند مراجعه به غدد نداشتم، برای تیرویید رفتم. شاید برای منم لازم باشه اما اصلا آزمایش ن ...

بلافاصله بعد مثبت شدن آزمایش تیروئید و قند دادم 

عددش خوب بود دوباره واسه اوایل بهمن ماه برام آزمایش تیروئید و غدد نوشتن

خودمم فک میکنم باید کمش میکنم 

فردا دوباره زنگ میزنم ببینم منشی دکتر غدد جواب میده یا نه 

خداجونم شکرت       
عزیزم نگران نباش حتما حکمتی بوده. سری بعد ممکنه دوزشو کمتر بده یا زودتر سونوت کنه. توکل به خدا. متاس ...

مرسی عزیزم ایشالا که شما هم بزودی نتیجه میگیری

راستی عزیزم شما در چه حالی پیش کدوم دکتر میری ؟ پانکچر شدی؟