2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی الان خارجیش پیدا نمیشه؟ من فکر کردم هست من نخریدم خداروشکر عزیزم که الان مثبت شدی😍 راستی گلم ...

امروز دیدم بچه‌ها میگن ابن سینا و رویان دارن. اما چند ماه این اواسط ابن سینا که نداشت. اما اکثر جاها ندارن. من همین هفته فرتیژست خریدم چون داروخونه‌هه سیکلوژست نداشت. 

من چون دکتر گفته بود واژینال همونجوری استفاده میکنم. 

بله عزیزم زنگ بزن ببین چی میگن با کدوم دکتر انتقال دادی چندتا جنین

یه جنین دکتر احمدی

همون روزم تازه از مرخصی اومده بود کرونا گرفته بود خوب شده بود اصلا حرف نزد 

منم جرعت نکردم سوالامو بپرسم 

واییی این ماما ک میاد قبل انتقال واسه شسشتو بدجوریه خیلی درد داشت😠

خدایا خودمونیما اگه من نبودم دنیات میخواست عقده هاشو سره کی خالی کنه 😢😢😢قلمت بشکنه روزگار گر ننویسی برما چه گذشت😢😢😢😢😢😢😢😢😢
عزیزم اینا از فریز دراوردن بعد انتقال کنسل شد؟ حالا نمیخوان دوباره فریز کنن؟  اگه هنوز یخشونو ...

نه اصلا به دراوردن از فریز نرسید گفت گند زدی به آندومترت انتقال کنسل

اره فککنم همین کارو کنم بگم همینارو انتقال بدید حالا همسرم میگه چون دکتر گفته پانکچر دوباره از اول اینکارو کنیم بد نشه.... خودم موندم چه کار کنم وگرنه دوتا فریز ab دارمچهاروزه مورولا

Samin خدایی خیلی زشته؟🤣 من خودم کلا آدم کم رو و خجالتی هستم نکنه برم تو عمل انجام شده بمونم نتونم ...

همون اول بگو که بعدا نخواهی تو رودربایسی بمونی. بعدم اینجور میلیونی داری پول میدی حق انتخاب دکتر رو هم نداشته باشی که هیچی. همون ویزیت رو میدی به این دکتر بسشه 😀

بیخودی تعارف بازی نکن، حقته که دکترتو انتخاب کنی. همونجور که نصر حق خودش میدونه که مریض نبینه!

عزیزم من زیاد سر در نمیارم  ولی وقتی دکتر ایمنی برام یه سری آزمایش نوشت  تو رویان انجام ...

وای خیلی ممنون واس منم دقیقا اینجوریه.گفتم شاید اشتباه ازمایش دادم.دعاکنین واس منم مشکلی نداشته باشه

خدا هست🌱
دارچین جونم من تازه عضو شدم فک کنم شما انتقال مثبتی داشتین میشه ازعلایمتون ب منم بگین

عزیزم انشالله انتقالت مثبته. 

من بعد انتقال که هیچی، الان هفته دهم داره تموم میشه علامت خاصی ندارم 😀

اهان راستی شب دهم انتقالم لک دیدم. اینم میگم که اگه لک دیدی نترسی. چون خیلی‌ها ندیدن ❤️

نه اصلا به دراوردن از فریز نرسید گفت گند زدی به آندومترت انتقال کنسل اره فککنم همین کارو کنم بگم هم ...

عزیزم خوب شرایطت فرقی نکرد که، چی شد یهو بی کیفیت شد. این‌ها هم تکلیفشون با خودشون معلوم نیست. میخوای بیشتر فکر کنین. شاید لازم نباشه واقعا. چقدر راحت پانکچر پانکچر میکنن.

جنین‌های به این خوبی 😒

سلام خانوما کسی بوده که قبل از شروع داروهای تخمک کشی  15روز ال دی خورده باشه ؟؟؟؟ اگه بله میشه ...

بله عزیزم من قبل پانکچرم دارم ال دی میخورم هر دفعه هم روز ۲۱ قطع میکنم به موقع پری میشم

اگر سیکلت کوتاه باشه از حدود روز ۱۷ سوپر فکت یا سینافکت میدن بعد که پری شدی آمپول اصلی ها رو شروع میکنن