2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
واقعا خدا فقط باید کمکمون کنه منم موندم بخدا توی این مسیر واقعا همش آدم استرسی میکشه توکل به خدا چی ...

آره واقعا آدم می مونه چیکار کنه دیگه فقط خود خدا باید کمکمون کنه

چون دارو خارجی که گیر نمیاد یا به سختی باید پیدا کرد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم خوبی؟ باشه هرطور راحتی من که ازجای مطمین گرفتم وراضی بودم چون سینال به من که هم تنبلی دار ...

مرسی گلم ذخیرم 3.6 دکترم که تازگی سونوم کرد با سونو گفت ذخیرت زیاده خوبه ولی عدد نگفت بهم. توکل بخدا نمیدونم منم خواستم آمپول خارجی بخرم ولی دکترم ننوشت نذاشت چی بگم دیگه

در اندک من تویی فراوان یارب..
سلام خانما خوبین  خداروشکر من دوباره رفتم سونو و قلب نی نیم تشکیل شده بود  گفتم بیام این ...

خدا رو شکر 

خوب کاری کردی خبر دادی 

نگرانت بودم

میخواستم تو پی وی ازت بپرسم که خودت اومدی گفتی

الهی شکر عزیزم 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
عزيزم من وسط شش هفته رفتم كه سونو ساك انجام داد بعد استراديول رو كرد دوتا ولي چون دكتر خودم نبود و ...

اهان. یعنی وقتی گفت شما کم نکردی؟ هنوز داری ۴ تا مصرف میکنی؟ هفته چندی الان؟

من چهار تا بودم بعد مثبت شدن کرد ۳، بعد دو هفته بعدش کرد ۲، پنج روز بعدش کرد ۱، گفت یه هفته یه دونه بخور قطع کن. 

گفت چون جنینا کیفیتشون ab جنین شناس میگه دوباره پانکچر ؛ الانم شیافمو دوروز زودتر استفاده کردم انگار ...

عزیزم اینا از فریز دراوردن بعد انتقال کنسل شد؟ حالا نمیخوان دوباره فریز کنن؟

اگه هنوز یخشونو باز نکردن چه فرقی داره یه ماه بیشتر فریز بمونه؟ بگو ماه بعد انتقال میدم. این ماه مگه کیفیتشون بهتر بود؟ 😒

من همیشه بعد از قطع استرادیول دوروز بعد پریودشدم

منم ماه قبل ک بعد از انتقالم بود بعد از قطعش پریود شدم ولی این ماه دکتر حیدری دوباره بهم داد ده روز ازقبل موعدم روزی دوتا بخورم ولی الان 5 روزه عقب انداختم

خدایا خودمونیما اگه من نبودم دنیات میخواست عقده هاشو سره کی خالی کنه 😢😢😢قلمت بشکنه روزگار گر ننویسی برما چه گذشت😢😢😢😢😢😢😢😢😢
منم ماه قبل ک بعد از انتقالم بود بعد از قطعش پریود شدم ولی این ماه دکتر حیدری دوباره بهم داد ده روز ...

من بعداز خراش ۱۰روز روزی دوتا اسارادیول خوردم وتا تموم شد روز سوم پری اومد

یه تست بزن انشاالله که بارداری

من بعداز خراش ۱۰روز روزی دوتا اسارادیول خوردم وتا تموم شد روز سوم پری اومد یه تست بزن انشاالله که ب ...

دارم از کمردرد میمیرم مگه میشه بعد انتقال منفی ادم باردار بشه خودش😔؟

خدایا خودمونیما اگه من نبودم دنیات میخواست عقده هاشو سره کی خالی کنه 😢😢😢قلمت بشکنه روزگار گر ننویسی برما چه گذشت😢😢😢😢😢😢😢😢😢
خدا رو شکر  خوب کاری کردی خبر دادی  نگرانت بودم میخواستم تو پی وی ازت بپرسم که خودت اوم ...

ممنون عزیزم 

آخه دکتر گفته بود ده روز دیگه بیا سونو 

ولی من اصلا حال و حوصله سونو نداشتم 

چند روز دیرتر رفتم 

خداجونم شکرت       

سلام خانوما کسی بوده که قبل از شروع داروهای تخمک کشی  15روز ال دی خورده باشه ؟؟؟؟

اگه بله میشه بگید بعد از تموم شدن 15تا ال دی دکتر چخ دارویی رو تجویز میکنه واسه تحرک تخمدان ها؟؟

و اینکه بعد از قطع شدن ال دی مثل هر ماهه پریودام یا زودتر پریود میشم ؟؟؟

ممنون اگه جواب بدید 

سمر جون واقعا دیگه نمیدونم چه دارویی دیگه ای هست که باید بزنم ک جواب بگیرم النوا و اچ ام جی که زدم ج ...

عزیزم نگران نباش حتما حکمتی بوده. سری بعد ممکنه دوزشو کمتر بده یا زودتر سونوت کنه. توکل به خدا. متاسفانه الان همین سه چهارتا آمپول هست فقط 🙁

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈