2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
نمیدونم 😕تازه چهارروزه هستن مورولا یعنی نزدیک به بلاست هستن

چرت گفته منم یه جنین aبود یکی ab۴روزه حالا نمی دونم کدوم گرفته ولی خیلی حرف الکی زده مرکز میری؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم شما کدوم مرکزی ؟مگر جنین ab کیفیتش بده ؟ من جنین هام ab و b هستن ولی بهم نگفتن بده ،آخه این چه ...

چرا آندومتر سه خطی بود گفت ضخامتش برای این جنین کمه ۱۰٪ احتمال مثبتی داری بعد که من اصرار کردم گفت مگه ما از پول بدمون میاد به خاطر خودت میگیم! منم فک نکنم ab بد باشه اصلا

شاید چون dfi همسرم بالاس اینا با توجه به اون این حرف و زدن شما خودتو مقایسه نکن عزیزم حتما براشما عالیه❤️

چرت گفته منم یه جنین aبود یکی ab۴روزه حالا نمی دونم کدوم گرفته ولی خیلی حرف الکی زده مرکز میری؟

من پیش دکترمم که اون مرکز پیامبران میره 

کلا انگار جنین شناسش سختگیره چیه چون دکترم اون موقع میگفت الان همین ازمایش و همسرت بره ابن سینایی جایی بده بهتره این دکتر خیلی سخت میگیره

به نظرت پانکچر نکنم دیگه؟

سلام به همگی خدارو شکر امروز سنو قلب داشتم صدای نازنین قلبشو شنیدم این لحظه رو برا همه مامانای منتظر ...

عزیزم خیلی تبریک میگم بهت ایشالا صدوبیست سال قلب خوشکلش کنارشما بزنه😍😍😍❤️

اره اره خیلی تیزه 🤣🤣 الهی بگردم من از قبل ۵-۶ تا سیکلوژستم مونده مثل قحطی زدگان سومالی نگهشون داش ...

نه بابا نیست دو دستی بچسب سیکلوژستاتو   

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
من پیش دکترمم که اون مرکز پیامبران میره  کلا انگار جنین شناسش سختگیره چیه چون دکترم اون موقع م ...

ولی اصلا اینطوری نیست بنظرم با همین جنینا شانست و امتحان کن الکی پانکچر نکن 

گلم من رویان رو نمیدونم ولی یبار سمت ابن سینا بودم رفتم داروهامو از اونجا بگیرم گفت میدیم ولی چون ما ...

مرسی عزیزم .والا سیکلوژست که کلا آزاده .پولش مهم نیست فقط میخوام پیدا شه و حرص نخورم سر دارو پیدا نشدن

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ولی اصلا اینطوری نیست بنظرم با همین جنینا شانست و امتحان کن الکی پانکچر نکن 

کاشکی همین سری هم امتحان میکردن حالا که میخواستن دوباره پانکچرم کنن نه؟! اینقد حیرون شدم صبح اصلا نمیدونستم چی باید بگم

کاشکی همین سری هم امتحان میکردن حالا که میخواستن دوباره پانکچرم کنن نه؟! اینقد حیرون شدم صبح اصلا نم ...

کاش با یه دکتر دیگم‌ویزیت میشدی 

عزیزم من از اولین روزی که بعد بارداری رفتم پیشش کم کرد. و همینجور به مرور کمتر شد. تا چند روز دیگه ه ...

عزيزم من وسط شش هفته رفتم كه سونو ساك انجام داد

بعد استراديول رو كرد دوتا

ولي چون دكتر خودم نبود و دكتر كلينيك بارداري بود اعتماد ندارم

يه مقدار به نظرم حواس پرت اومد دكترش

از بقيه خانوما هم شنيدم كه از هفته هشت به بعد كم ميكنن

به خاطر همين سردرگمم

کاش با یه دوتر دیگم‌ویزیت میشدی 

کلا چون ادم مرکز نیستم که هردفعه یکی ویزیتم کنه اینم خیلی خوبه واقعا دکتر خانوادگیمونه منم چندساله پیششم اما دفعه بعدی ببینم چیکار میکنه به قول شما با یکی دیگه هم ویزیت بشم 

Samin خدایی خیلی زشته؟🤣 من خودم کلا آدم کم رو و خجالتی هستم نکنه برم تو عمل انجام شده بمونم نتونم ...

نه بابا کجاش زشته 

در عوض من آدم رک و جسوری هستم به نظرم چون همشون ی سیستم رو دارن پیروی میکنن و ی داروهای خاصی رو تجویز میکنن پس زیاد فرق نداره .

نمیدونم میگم بهرحال آدم با دکتری که تحت نظرش بوده شاید راحت تر باشه