2777
2789
عنوان

دوستان مذهبی من یه اتفاقی چند شب پیش برام افتاده

| مشاهده متن کامل بحث + 1307 بازدید | 116 پست

ابن شهر آشوب( از علمای و محدثین بزرگ شیعه) نقل کرده است : ام سلمه گوید: پیامبر (ص) نزد من بود. جبرئیل نازل شد. آن دو با هم گفتگو می کردند که حسن بن علی (ع) در زد. رفتم تا در را باز کنم. دیدم حسین (ع) هم با اوست. هر دو وارد شدند.

چون چشمشان به جدّشان پیامبر خدا افتاد، جبرئیل در نظرشان مانند دحیه کلبی(فردی خوش سیما از اهالی مدینه که از یاران رسول خدا(ص) بود ) آمد. دور دحیه می چرخیدند. جبرئیل (ع) گفت: یا رسول الله ! دو کودک را نمی بینی که چه می کنند؟ فرمود: تو را همچون دحیه کلبی دیده اند. او زیاد سراغ این دو می آید و هرگاه می آید هدیه ای برایشان می آورد.

جبرئیل شروع کرد به اشاره کردن با دستش، مثل کسی که چیزی را می گیرد ناگهان در دستش یک سیب و به و انار بود. آنها را به امام حسن (ع) داد، همان گونه با دستش اشاره کرد و به حسین (ع) هم داد. هر دو خوشحال و خندان شدند و نزد جدّشان شتافتند.

پیامبر (ص) سیب و انار و به را گرفت و بویید، سپس آنها را همان طور به هر یک آن دو داد و فرمود: با آنچه دارید نزد مادرتان بروید و اگر ابتدا پیش پدرتان بروید، بهتر است. آن دو طبق دستور پیامبر خدا رفتند و چیزی از آنها را نخوردند، تا پیامبر نزدشان برود، سیب و میوه های دیگر به همان حال بود. فرمود: یا علی! چرا از میوه نخوردی و به همسر و فرزندانت ندادی و ماجرا را فرمود. پس پیامبر و علی و فاطمه و حسن و حسین (ع) از آن خوردند و به ام سلمه هم دادند. انار و به و سیب به همان حال باقی بود و هر چه از آن خورده می شد باز به حالت اول برمی گشت، تا اینکه رسول خدا (ع) از دنیا رفت.

امام حسین (ع) می فرماید : در دوران حضرت فاطمه (س) هم تغییر و کاهشی در آنها پیش نیامد. چون فاطمه (س) به شهادت رسید ، انار را از دست دادیم و سیب و به در دوران پدرم باقی بود. چون امیرالمؤمنین (ع) شهید شد، بِه هم ناپدید شد و سیب به همان حالت نزد امام حسن (ع) باقی بود؛ تا آنکه مسموم و شهید شد. سیب باقی بود تا وقتی که در محاصره و بی آبی قرار گرفتم. هر گاه تشنه می شدم، آن را که می بوییدم، شدت عطشم فرو می نشست. چون تشنگی ام افزون شد، بر آن دندان زدم و دیگر یقین به مرگ داشتم.

امام سجاد (ع) می فرماید : این سخنان را پدرم ساعتی پیش از شهادت به من گفت. چون به شهادت رسید، بوی آن سیب از قتلگاهش می آمد. در پی آن سیب بودند و اثری از آن دیده نشد، ولی بوی سیب، پس از حسین (ع) هم باقی ماند؛ قبر او را زیارت کردم، دیدم بوی آن سیب از قبر او به مشام می رسد. پس هر کس از شیعیان ما که زائران قبر او باشند بخواهند آن بو را استشمام کنند، هنگام سحر دنبال آن روند. اگر مخلص باشند، آن را خواهند یافت.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🥺❤️✨

امام حسین ع یک زمانی دوست خیلی صمیمی من بود..

ولی گذشت اون دوران..

دیگه انقدر ادم بدیم ک روم نمیشه بگم دوستشم..

ی مشکل بزرگ توی دانشگاهم ب وجود اومده

خواهش میکنم ازت برام دعا کن حالا ک امام حسین بهت عنایت کرده،خواهش میکنم ازت💔

ابن شهر آشوب( از علمای و محدثین بزرگ شیعه) نقل کرده است : ام سلمه گوید: پیامبر (ص) نزد من بود. جبرئی ...

واااااااای من فقط باید بمیرم تا بتونم اینو هضم کنم یعنی چی؟؟؟ اخه واقعا

وای

لرز گرفت کل بدنم الهی من قربونشون برم همینجا بودن من گریه میکردم چرا منو نمیبینن😭😭😭😭

امام حسین ع یک زمانی دوست خیلی صمیمی من بود..ولی گذشت اون دوران..دیگه انقدر ادم بدیم ک روم نمیشه بگم ...

من خودم از گناهکاران عالمم عزیز دلم .‌..

ولی براتون دعا میکنم 

شما هم به دوستتون درتتون رو بگید اخه واقعا خیلی خوبن بخدا قسم من خیلی ادم بدیم ولی با این اتفاقی که افتاده الان مطمئن شدم همینجان 

میبینن و مهمه براشون و هوامون رو دارن حالا هرچقدرم که بدب باشیم 

من که بدتریم شما قطعا خیلی بهتر از منید ....برام دعا کنید شماهم دعا کنید زودتر حاجت بگیرم😭

واااااااای من فقط باید بمیرم تا بتونم اینو هضم کنم یعنی چی؟؟؟ اخه واقعاوایلرز گرفت کل بدنم الهی من ق ...

تو از کجا میدونی تورو نمیبینن دختر؟؟؟

اگر تورو نمیدیدن ک بهت عنایت نمیکردن!!!!!

مطمئن باش بوی همون سیب معروفه ارو شنیدی..

لطفا قدر خودتو بدون..

و برای من دعا کن

تو از کجا میدونی تورو نمیبینن دختر؟؟؟اگر تورو نمیدیدن ک بهت عنایت نمیکردن!!!!!مطمئن باش بوی همون سیب ...

کاش همینجوری که شما میگی باشه😭😭😭

من حتما براتون دعا میکنم شماهم برای من دعا کنید لطفاً زودتر حاجت بگیرم😭

امام حسین ع یک زمانی دوست خیلی صمیمی من بود..ولی گذشت اون دوران..دیگه انقدر ادم بدیم ک روم نمیشه بگم ...

همین امشب بگو آقا

بین ما فاصله افتاد ولی برگشتم..

امام حسین(ع) دلشون میشکنه از اینکه میگی «یه زمانی» دوست صمیمی من بودن

هرگناهی هم کردی، برگرد سمت امام حسین(ع)، دلش رو نشکن، منتظرته، همین..

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸
من خودم از گناهکاران عالمم عزیز دلم .‌..ولی براتون دعا میکنم شما هم به دوستتون درتتون رو بگید اخه وا ...

همچنین جانم..

اون لحظه هایی ک فکر میکنی نیستن پیشتو حاجتتو دارن نمیدن،اون لحظات شیطان کنار دستته... مطمئن باش💚

زنده باشی عزیزکم

زعطر سیب تو مدهوش دیدم کلِ عطاران عالم رازپا انداخته داغِ غمِ عشقِ تو غمخواران عالم رااز ان لحظه که ...

به به

یا حسین(ع) جانم😭

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸
همین امشب بگو آقابین ما فاصله افتاد ولی برگشتم..امام حسین(ع) دلشون میشکنه از اینکه میگی «یه زمانی» د ...

😭😭😭😭😭😭😭😭

چرا دل امام حسین باید بشکنه از یک زمانی گفتنم،با اینکه خیلی بدم؟

جواب سوالمو خودم میدم..

چون خیلی مهربونه😭😭😭

راست میگی😭😭😭😭😭😭من خودم ی عمری از مهربونیشون گفتم حالا چرا اینطور شدم،ممنون بابت نظرت

😭😭😭😭😭😭😭😭چرا دل امام حسین باید بشکنه از یک زمانی گفتنم،با اینکه خیلی بدم؟جواب سوالمو خودم مید ...

بله خودتون گفتید جواب سوالتون رو

و تو همین تاپیک، جواب تک تک سوالاتتون رو خیلی قشنگ گفتید

آقا، رفیقِ یه روز و دو روز نیست، رفیق زمانی نیست، رفاقتشون تا ابده

شمارم انتخاب کردن که رفیقتون باشن

گاهی نیازه، چشمامونو ببندیم رو‌ همه چیز، بگیم خدایا راضی ام، تسلیمم، و خوشنود و آرومم از تقدیری که برام رقم زدی

اقتدا کنیم به آقامون که تو گودال قتلگاه تو طجده همینو گفتند

گاهی نیازه دل بِکَنیم، تا برسیم

مایافتیم آنچه را که دیگران نیافتند...

عزیزم میشه با دل پاکت برام دعا کنی🥹لطفاً دعا کن حاجت روا بشم مشکلم حل بشه لطفاا😭

بخدا من نه دلم پاکه نه ادم خوبیم😭حتی لایق هم نیستم ...

اما حتما دعا میکنم براتون الهی به حق خود امام مهربونی ها امام حسین زودی حاجت روا بشید و دلتون شاد بشه شماهم اگر منو لایق دونستید برای حاجت روا شدنم به زودی دعا کنید برام خیلی نیاز دارم😭❤️