2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
ای جانم بسلامتی عزیزدلم, ممنونم شکرخوبم راستشوبگم اصلانمیدونم اینماه برم یابمونه بهمن,,,هم بخاطرمادر ...

والا باز خودت تصمیم بگیری بهتره چون ما اینجا هر کدوم نظر شخصیمونو میگیم هرکسی مصلحت خودشو بهتر میدونه مثلا من خودم قبل شروع پانکچر یه سر رفتم مطب دکتر حمدی ویزیت شدم فقط برای اینکه ببینم با کدوم دکتر راحتم خیلی سردرگم بودم بین دکتر خودم و دکتر حمدی بعدش تصمیم گرفتم با دکتر خودم ادامه بدم بااینکه میدونستم دکتر حمدی چقدر دکتر خوبیه

حالا تو هم اگه از لحاظ روحی آمادگیشو نداری بذار ماه بعد برو که هم هزینه تامین شه هم حال روحی خودت و جسمی مادرت بهتر شه با خیال راحت برو جلو که حتما مامانی

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای جانم خداروشکرررررر 😍😍😍

عزیزم شما متفورمین میخوری ؟ 

من روزی دو تا میخورم 

دکتر غدد گفت بعد سونو قلب یه دونه بخورم 

هفته 12 هم قطع کنم برای اوایل ماه بعد هم آزمایش قند نوشتن 

ولی دکتر خودم گف قطع نکنم همینطوزی ادامه بدم تا آزمایش 

چیکار کنم خیلی نگرانم؟ 

@زینبی_بابا   عزیزم بنظرت چیکار کنم؟ 

خداجونم شکرت       

میگم خانوما دکتر به من شیاف فرتیژست داده ولی اینجا دیدم انگار شیاف خوبی نیست آره؟😧😧 بعد اینکه دکتر گفت هم میشه رکتال گذاشت هم واژینال به نظرتون کدوم بهتره و تاثیرش خوبه؟؟؟

چندروزه منفی شدی یکم صبر کن میشی پس پروژسترون هم داشتی با پروژسترون یکم طول میکشه

نه من ماه قبل انتقالم منفی شد پرژسترون هم بود ولی پریود شدم سریع الان این ماخ دکتر بهم استرادیول داد تا تخمکام یه اندازه بشن برم برا تخمک گیری دوباره ک عقب انداختم

خدایا خودمونیما اگه من نبودم دنیات میخواست عقده هاشو سره کی خالی کنه 😢😢😢قلمت بشکنه روزگار گر ننویسی برما چه گذشت😢😢😢😢😢😢😢😢😢
عزیزم من زیاد سر در نمیارم  ولی وقتی دکتر ایمنی برام یه سری آزمایش نوشت  تو رویان انجام ...

عزیزم‌قلب‌‌‌نی‌نیت‌انشاالله‌۱۲۰‌سال‌بتپه‌

عزیزم‌میشه‌بگی‌مرکز‌روماتیسم‌ایران‌کجاست

من‌مادرم‌روماتیسم‌داره..‌

بعدش‌میگم‌‌احتمال‌داره‌منم‌داشته‌باشم؟

متاسفانه‌‌دکترمن‌آزمایش‌ایمنی‌برام‌ننوشت

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
من سه تا ميخورم براي سونو ساك رفتم گفت دوتا كن ولي دكتر خودم نبود شما با همون دكتري كه قبل انتقال ...

فعلا بله نه عزیزم کم نکن اصولش اصلا همینجوره هفته ای یکی شما از هفته 9 باید کم کنی 

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
میگم خانوما دکتر به من شیاف فرتیژست داده ولی اینجا دیدم انگار شیاف خوبی نیست آره؟😧😧 بعد اینکه دکتر ...

نه عزیزم خوبه. خوب نمونه مشابه خارجیش رو بیشتر دوست داشتیم که دیگه نیست. حالا من زمان انتقال اولم و iui همون خارجیش رو استفاده میکردم منفی شد 😒 الان فرتیژست دارم. 

میگم خانوما دکتر به من شیاف فرتیژست داده ولی اینجا دیدم انگار شیاف خوبی نیست آره؟😧😧 بعد اینکه دکتر ...

عزیزم دکتر منم به تمام انتقالیهاش فرتیژست میده

به منم داده و روزی دوتا میزارم

وگفت تا زمان آزمایش واژینال که تاثیرش بیشتر باشه

بعدانشاالله مثبت شدی میتونی هرباری رکتال بزاری

نگرانش نباش عزیزم خدا بخاد باهمینم مثبت میشیم

من با سیکلوژست منفی شدم

و باشیاف آندومترین هم منفی شدم

عزیزم شما متفورمین میخوری ؟  من روزی دو تا میخورم  دکتر غدد گفت بعد سونو قلب یه دونه بخو ...

عزیزم من برای قند مراجعه به غدد نداشتم، برای تیرویید رفتم. شاید برای منم لازم باشه اما اصلا آزمایش ندادم. آخرین آزمایشم مال پارساله فکر کنم! حالا فکر کنم تو غربال همه چی معلوم شه. 

شما بعد بارداری آزمایش قند دادی؟

تجربه میگه نظر دکتر غدد ارجحه

نه عزیزم خوبه. خوب نمونه مشابه خارجیش رو بیشتر دوست داشتیم که دیگه نیست. حالا من زمان انتقال اولم و ...

یعنی الان خارجیش پیدا نمیشه؟ من فکر کردم هست من نخریدم

خداروشکر عزیزم که الان مثبت شدی😍

راستی گلم شما رکتال میذاری یا واژینال؟ کدوم بهتره؟

باید با مامای دکترت ویا مرکزت مشورت کنی ببینی چی میگن

منم میرم مرکز مشتاق یعنی فردا زنگ بزنم بپرسم ؟

خدایا خودمونیما اگه من نبودم دنیات میخواست عقده هاشو سره کی خالی کنه 😢😢😢قلمت بشکنه روزگار گر ننویسی برما چه گذشت😢😢😢😢😢😢😢😢😢
عزیزم دکتر منم به تمام انتقالیهاش فرتیژست میده به منم داده و روزی دوتا میزارم وگفت تا زمان آزمایش ...

آره عزیزم راست میگی نه من فکر کردم همه سیکلوژست دارن من فرتیژست 😬 ان شاالله که هممون این ماه بارداریم به لطف خدا

پس منم همون واژینال میذارم ان شاالله بعد مثبت شدن رکتال😊