2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
وای خیلی ممنون واس منم دقیقا اینجوریه.گفتم شاید اشتباه ازمایش دادم.دعاکنین واس منم مشکلی نداشته باشه

پس انشاءلله چیزی نیست 

چون دکتر ایمنی میگف یا اشتباه آزمایشگاهه یا اینکه کلا 5 درصد آدمای جهان این فاکتورشون مثبته ولی رماتیسم ندارن 

نگران نباش ولی حتما آزمایشارو بده تا خیالت راحت بشه 

خداجونم شکرت       
مرسی عزیزم ایشالا که شما هم بزودی نتیجه میگیری راستی عزیزم شما در چه حالی پیش کدوم دکتر میری ؟ پانک ...

قربونت عزیزم ایشالا. فردا من با عارفی وقت دارم، راستی تو میدونی خودش هست یا نه؟ سفر نرفته؟ فعلا پریود اولم بعد انتقاله، گویا از پریود دوم پانکچر می کنن. ولی کلا هنوز تصمیم نگرفتم باهاش ادامه بدم یا نه

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

Samin خدایی خیلی زشته؟🤣 من خودم کلا آدم کم رو و خجالتی هستم نکنه برم تو عمل انجام شده بمونم نتونم ...

وای خجالت نداره همون اول بگو انتقال با دکتر نصر میخوام براشون فرقی نداره مطمئنا خیلی ها این و بهشون میگن. تو رویان روز انتقال تعیین می کنن معلوم نی شیفت کدوم دکتره اون رور

خدایا شکرت
خدا روشکر که نتیجه گرفتی ،نمیدونم چرا نظر جنین شناس ها با هم متفاوته بعضی ها میگن جنین داخل رحم بهتر ...

بالاخره محیط کشت ممکنه خوب نباشه. اشتباه انسانی باشه. ولی تو رحم باشه دیگه این چیزا دخالت نداره. 

خدایا شکرت
اخلاقم ندارن خخخ اولین انتقالت بود

اره اولین انتقالم بود ولی چون سنم کم بود تخمک کم گرفتن ازم دوتا جنین بیشتر نداشتم ک یکیشو انتقال دادم دکتر گفت یه جنین فایده نداره دوباره باید تخمک گیری کنم 

خدایا خودمونیما اگه من نبودم دنیات میخواست عقده هاشو سره کی خالی کنه 😢😢😢قلمت بشکنه روزگار گر ننویسی برما چه گذشت😢😢😢😢😢😢😢😢😢
میگم خانوما دکتر به من شیاف فرتیژست داده ولی اینجا دیدم انگار شیاف خوبی نیست آره؟😧😧 بعد اینکه دکتر ...

من که از اول دارم فرتیژست استفاده میکنم . تا حالا هم لک نداشتم فقط هفته ۶ یه مدت لک داشتم که اونم رفت. دیگه لک ندیدم تا الان

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
اره اولین انتقالم بود ولی چون سنم کم بود تخمک کم گرفتن ازم دوتا جنین بیشتر نداشتم ک یکیشو انتقال داد ...

من تو کار این مرکز موندم

اگه یه جنین فایده نداره و امیدندارید بگیره

چرا همش اصرار دارید یکی انتقال بدید

من تو کار این مرکز موندم اگه یه جنین فایده نداره و امیدندارید بگیره چرا همش اصرار دارید یکی انتقال ...

سلام عزیزم من چند وقته نیومدم چیکار کردی انتقال دادی..؟ 

منم و حسرتِ با تو ما شدن...
سلام عزیزم من چند وقته نیومدم چیکار کردی انتقال دادی..؟ 

سلام عزیزم

رفتم پیش فشارکی ماه پیش برام خراش داد

وانشاالله جمعه انتقالمه

قرارشد دوتا جنین آخریم رو انتقال بده

دیگه امید به خدا

البته ناشتا باید بری دوبار ازت خون میگیرن من خودم امروز نتیجه از رو گرفتم 🙂

ممنون عزیزم،،امروز یادم رفت بپرسم ،،پس موقع پریودی باید برم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏