2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

سلام دوستان 

دوستان ازمایش خون من به این صورته میشه لطف کنید نظرتون رو بگین

igm&g& hbsag منفی هست 

پرولاکتین 26.7 

تیروئید ندارم 

fbs83

کراتین1.09

میشه نظراتتون رو بگین من فکر کنم پرولاکتینم بالاست 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت عزیزم به امید خدا که انتقال میدیو مثبتم میشی، حالا انگار با مسئولیت خودشون باشه جنینا قویتر ...

مرسی عزیزم انشالله با دعاهای شما عزیزان

همینو بگو

نه عزیزم دیگه مطب نرفتم.والا گفتم دوبارقبلی خراش بوده ایندفعه رو پی ار پی کنید گفت تو نمیتونی بگی چکارکنیم دکترباید بگه

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

سلام خانما خوبین 

خداروشکر من دوباره رفتم سونو و قلب نی نیم تشکیل شده بود 

گفتم بیام اینجا خبر بدم تا اونایی که مثل من شدن یه وقت ناراحتی و گریه نکنن انشاءلله به خیر میگذره 

😍😍😍😍

@s28    

@زینبی_بابا    

خداجونم شکرت       
سلام ،ببخشید خانما این ازمایشات قبل از انتقال رو باید تو پریودی انجام داد یا نه فرقی نداره ازمایش پر ...

البته ناشتا باید بری دوبار ازت خون میگیرن من خودم امروز نتیجه از رو گرفتم 🙂

بچه ها ازمایش anaمن نمیدونم چرا مثبت شده بود.برای ای وی اف رفتم گفتن مجدد ازمایش بده ازمایش دادم منف ...

عزیزم من زیاد سر در نمیارم 

ولی وقتی دکتر ایمنی برام یه سری آزمایش نوشت 

تو رویان انجام دادم 

گفت یه فاکتور به جای اینکه منفی باشه 

دوتا مثبته 

منو فرستاد مرکز رماتیسم ایران 

منم خیلی ترسیده بودم 

همش مبپرسیدن درد مفاصل و اینا داری  

دکتر رماتیسم یه سری آزمایش نوشت و انجام دادم گفتن خداروشکر مشکلی نیست 

شمام انجام بده انشاءلله چیزی نیست 

عوضش خیالت راحت میشه 

خداجونم شکرت       
خانما من هفته۶بارداریم یه ساعت پیش ترشح خونی دیدم چیکار کنم خطرناکه؟

سلام مهرسانا جون نگران نباش ایشالا که چیزی نیست ترشحت قهوه ایه؟یکی از دوستای منم که با هم انتقال داشتیم اونم گفتش ترشح قهوه ایی داره بهش گفته بودن شیافتو دوتاش بکنه که استفاده کرد و قطع شد فردا هم خواستی صبح به ماما زنگ بزن که خیالت راحت شه

سلام مهرسانا جون نگران نباش ایشالا که چیزی نیست ترشحت قهوه ایه؟یکی از دوستای منم که با هم انتقال داش ...

رفتم مرکز قرص Duphastonداد گفت الان۴تاباهم بخور صبح هم بیا دکتر ویزیت کنه قرصه ضرر نداره به نظرتون

سلام عزیزم بله رفتم  خداروهزار مرتبه شکر تشکیل شده بود  شما چی رفتی ؟😍

خدا رو شکر عزیزم ،انشالله که همیشه قلب خوشکلش بتپه  🙏😍

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
لیلا جون زنگ زدم به خانم غفاری و ابراهیمی گفتن دیگه با مام کار نمی کنن و بیمارستان بهمن میرن. گفتن ب ...

عزیزم خبر نداشتم. اصلا خانم یاوری هم نمیشناسم.‌البته یکی از دوستان گفته بود رفته بود مام فرستادنش بخش اهدا. احتمالا یه بخش جدیده که خانم یاوری هم اونجاست. انشالله بهترینا برات اتفاق بیوفته عزیزم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
نه عزیزم من 25سیکل بود منم از شهرستان رفتم ولی خوب من چون سه ماه پیش رویان میکرو کرده بودم همه آزمای ...

وااای چقد سخته رفت وامد اونم تواین اوضاع من یازده ساعت فاصله دارم.اما ارزششو داره .نگران عقب افتادن سیگلت نباش .یه مدت مکمل استفاده کنی بهترم هست وضعیت اسپرم وتخمک خوب بشه جنین هات عالی میشن 

سمر جون واقعا دیگه نمیدونم چه دارویی دیگه ای هست که باید بزنم ک جواب بگیرم النوا و اچ ام جی که زدم ج ...

واقعا خدا فقط باید کمکمون کنه منم موندم بخدا توی این مسیر واقعا همش آدم استرسی میکشه توکل به خدا چی بگم خودمم موندم انقدم استرس دارم با این وضعیت داروهای کشورمون....

در اندک من تویی فراوان یارب..