2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044863 بازدید | 684416 پست
خب برایه شما خوب بوده حد اقل یه امیدی داری برایه ما که شوهر سالمه گفت کنار هم میزارن پس ای وی اف بود ...

ن دیگ اینسری اخرین امیدمه..یکیشون از بین رف ۳تاشون انتقال دادن منفی مونده ۲تا...چقد خرجتون شده؟

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشاالله ایندفعه حتما مثبت بشی عزیزم  مرسی که کامل توضیح دادی  بعد از انتقال به حتما بخو ...

ایشاالله امیدبه خدا

دیگه منمو همین دوتا پسر خدا خودش کمکم کنه لااقل یکیش بگیره

کاری نکردم فدات شم

چشم حتما

گلم سیکل لانگ چه جوریه؟ از نظر اینکه چند روز طول می کشه میگم؟ مثلا این ماه که پریود شدم روز دوم یا س ...

عزیزم تو مرکز رستمی برای انتقال ندیدم کسی سیکل لانگ داشته باشه،معمولا روز 12 پریودی سونو میشی و داروهاتو از روز دوم پریودی ماه بعد شروع میکنن، تا زمانی که من اونجا رفت و آمد داشتم این شکلی بود، اما جدیدا اطلاع ندارم

من تا الان حدودا ۲۶ ولی مو به مو همرو نوشتم دو تومنم گفتن برایه انتقال

شغل همسرت چیه؟چنتا دختر داری؟

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
سلام عزيزم شما چند روز بعد از پانكچر تماس گرفتي كلينيك ببيني چند تا جنين تشكيل شده برات؟  عزيز ...

من ۵ روز بعد پانکچر ۱۴ تا تخمک ۵ تا جنین گرید b

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
عزیزم شب یلدای شمام مبارک. انشالله سال دیگه این موقع یا کوچولوت تو بغلت باشه یا نهایتا در حال سپری ک ...

فدای تو بشم مهربونم......ایشالله که تو هم سال دیگه این موقعبا خونواده  مشغول آجیل خوردن و گفتن و خخندیدن باشی.... نینی جون هم درکنارت در حال شیطونی کردن باشه ...😍😍..

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
ممنون دوست عزیزم من سری قبل که انتقال دادم روز ۸ بی بی مثبت شد ولی اصلا از اول استراحت نداشتم روز ق ...

درسته عزیزم،گاهی بخاطر یسری چیزا خودمون رو سرزنش میکنیم ک ممکنه تاثیر گذار نباشه،اما بهر حال آدمی تو این جور مواقع به هر چیزی چنگ میزنه،پس رعایت کنم بهتره،

ممنون عزیزم

می زند برهم جهان را         هر که یه دل بشکند🍃
زینبی جون ببخشید بازم مزاحمت شدم دکتر برای فردا به من ستروتاید ۲۵۰ داده، داروخانه ایرانی داشت، آب م ...

عزیزم من هم از جمعه ستروتاید میزنم بهم گفتن اگر ایرانی خریدی از اب مقطرهای hmgاستفاده کن البته داروخانه برام آب مقطر گذاشته بود اما من با اب مقطر آمپولام زدم