2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
مبارکه‌عزیزم مطمعن‌باش‌مامان‌شدی برات‌حمدمیخونم‌‌انشالله‌۹ماه‌دیگ‌جوجتو‌صحیح‌وسالم‌بغل‌ میکنی

فدای تو عزیزم شرمندم میکنی خدا براتون جبران کنه ان شاءالله شما هم بزودی خبر بارداریتون رو بدید

خدایا شکرت
آره گلم، ان شاء الله که میشه همسرتون هم اصلا کارش صحیح نیست 😉 😉 😉 باید روش کار کنی بعدا همه کاره ...

چیکارش کنم تا اینجا هم انقدر روش کار کردم بعد نه سال قبول کرد اقدام کنیم الانم که با چه سختی راضی شد بریم میکرو .

خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيزم، شما ايندفعه چه چيزهايي رو رعايت کرديد، هم تغذيه هم فعاليت؟؟

تغذیه که چیزای معمولی میخوردم نشاسته و شیر سویا نخوردم هفته اول دوبار ماکارونی و سیب زمینی کبابی خوردم .قبل انتقال گلابی خوردم تا به امروزم دارم میخورم خیلی خوب بود برا یبوست کلا برا جنین هم میگن خیلی خوبه ۴۰ روز بخوری روزی یه دونه به رو خورد میکردم با دوقاشق شکر قهوه ای و آب خیلی کم میزاشتم می پخت میخوردم .میوه های دیگه نخوردم چون خیلی یخ میکردم پرتقال اینا نخوردم.

فعالیتم هم اینبار خیلی کم بود مخصوصا هفته اول ولی همش دراز کش نبودم تو خونه میچرخیدم ولی سری قبل همه کارای خونه بجز جارو رو انجام میدادم واقعا اذیت میشدم سری قبل بیرون دو سه بار رفتم پیاده اینبار اصلا کلا رعایت استراحتیم خیلی بیشتر بود سری قبل چون به خونریزی افتادم اینبار سعی کردم رعایت کنم.

جنین هام اینبار ضعیف بودن قبل انتقال دکترم گفت احتمال داره منفی بشی الانم اگه مثبت بشم واقعا خواست و لطف خدا بود.سری قبل با سه تا جنین بلاست منفی شدم.

خدایا شکرت
تغذیه که چیزای معمولی میخوردم نشاسته و شیر سویا نخوردم هفته اول دوبار ماکارونی و سیب زمینی کبابی خور ...

اگه خدا بخواد با یک جنین ضعیف هم میشه، مبارکت باشه عزیزم 

عزيزم، شما ايندفعه چه چيزهايي رو رعايت کرديد، هم تغذيه هم فعاليت؟؟

ببخشید یادم رفتم آب آب آب یعنی روزی بالای ده لیوان آب میخوردم دفعه پیش اصلا نمیتونستم بخورم با اینکه تو تابستون بود انتقالم .

من بعد انتقال منفی رفتم پیش دکتر زرنگار که هم پزشک هستن هم طب سنتی شش جلسه طب سوزنی و چند جلسه سم زدایی انجام دادم واینکه طبعم که سردی و رطوبت غلبه کرده بود خداروشکر رفع شد خیلی خیلی خوب بود .

خدایا شکرت
سلام خانمی   ببخشید منظور از فرش چیه بعضی دوستان میگن ولی متوجه نشدم ؟

Delma جون زحمت کشید توضیح داد، یعنی جنین فریز نمیشه، همون ماه که آمپولا تزریق میشه همون ماه انتقال میدن

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
سلام دوستان شب بخیر  من امروز ویزیت شدم  واسم سینال نوشت و hmg  سوالم اینه استرادی ...

@زینبی_بابا  

میشه لطفا اگر اطلاع دارید کمکم کنید

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
بچه ها شب یلدای همتون مبارک باشه....ایشالله سال دیگه هممون با نینی هامون یلدارو جشن بگیریم🍉🍉🍉🍉

عزیزم شب یلدای شمام مبارک. انشالله سال دیگه این موقع یا کوچولوت تو بغلت باشه یا نهایتا در حال سپری کردن ماه های آخر بارداریت باشی عزیزم ❤️♥️❤️♥️💋💋

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
ببخشید یادم رفتم آب آب آب یعنی روزی بالای ده لیوان آب میخوردم دفعه پیش اصلا نمیتونستم بخورم با اینکه ...

خدارو شکر عزیزم. واقعا شدی مامان سلما. مبارکت باشه الهی

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم