2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
من الان سه روزه هر وقت رفتم دستشویی لک قهوه ای روی دستمال دیدم ولی بی بی چکم هم دیشب هم امروز صبح بع ...

طرف با خونریزی وحشتناک جنینش سرجاشه چرا انقد انرژی منفی میدید به خودتون 

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تیروییدت  خوبه عزیزم بقیه شون چنده ک ی جورین؟ اونا رو هم بنویس

کاشکی مشد عکس فرستاد خیلی قاطی پاتیه مال تکسوپلاسموز و سرخجه ایناس 

چطور میشه عکس فرستاد اگه کسی بلده لطفا کمک کنه

سلام عزیزم خوبی؟ چه خوب گلم😍😍 حال مامان خوبه؟

سلام عزیزم ممنون شکرخودت خوبی? اره مامانمم شکرخداخیلی بهتر شده ولی الانم میگه انگارکمرم داره میشکنه ازدرد عین پریودی دکترگفت تادوماه این کمردرده باهاته. 

عاااااالیه دختر بشین سرجات دیگه غر نزنیا😍😍 احتمالا هماتوم یا اون یکی جنینت داره دفع میشه  ا ...

قربونت برم عزیزم.🥰🥰توکل به خدا.از دیروز از رو تخت تکون نخوردم فقط برا غذا خوردن و دستشویی رفتن🤦🏻‍♀️

اگه سیکل کوتاه هم داشته باشی همون دوره ای که مریود میشی دارو میدن و بعدم انتقال. من دفعه سوم سیکلم ک ...

گلم سیکل لانگ چه جوریه؟ از نظر اینکه چند روز طول می کشه میگم؟ مثلا این ماه که پریود شدم روز دوم یا سوم میرم دکتر بعد ال دی می خورم از چندم سیکل سینافکت شروع می شه؟ بعد ماه دیگه اش باز دوم یا سوم میرم مطب داروهای انتقال رو میده و همون ماه انتقال میده؟ اینجا از چند نفر که مرکز رستمی بودن پرسیدم ولی متاسفانه آنلاین نیستن که جوابمو بدن.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
اگه سیکل کوتاه هم داشته باشی همون دوره ای که مریود میشی دارو میدن و بعدم انتقال. من دفعه سوم سیکلم ک ...

سیکل کوتاه با نچرال چه فرقی داره؟ من فکر می کردم یکیه

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
اره اینسری سروم ای وی ای جی هم زدم با قرص هیدروکسی 

ایشالله که به زودی مامان میشی وقتش رو فقط اون بالایی میدونه و بس بهترین دکترم علمش پیش مصلحت خدا کمه

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
ای جونم حالا میاد بالاتر همچین خودشو جمع می کنه دردت بگیره 😁😁اره دیگه این دوماهم تموم بشه  ی ...

توکل به خدا❤

عزیزم😍😍😍 من هنوز هیچی نگرفتم فقط یه دو دست لباس همینجوری خوشم اومد گرفتم گفتم انشاالله ماه بعد بگیرم دیگه

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
گلم سیکل لانگ چه جوریه؟ از نظر اینکه چند روز طول می کشه میگم؟ مثلا این ماه که پریود شدم روز دوم یا س ...

ببین من نمیدونم روال دکتر رستمی چطوریه ایا ال دی و سینافکت میده یا امپول میکرولین یا دیفرلین میده و دوره بعد استرادیول رو شروع میکنه و بعد انتقال یل نه مثل رویانه. تو رویان سیکل لانگ اینطوریه که روز یه دوره ال دی میخوری و از روز ۱۷ سیکل سینافکت میزنی . خودشون بهت میگن کی نوبت بزنی برا سونو . ممکنه تا اون تاریخ پریود بشی یا نشی. رویان بهمون میگفت مهم نیست. من که خودم یادمه پریودم شبیه لکه بینی بود سیکل بعد از سینافکت. ولی دیواره رحمم کامل ریزش کرده بود. اون تاریخ سونو میشی همه جی خوب باشه استرادیکل برات شروع میکنه ده روز بعد دوباره سونو میشی و اگه ضخامت خوب بود روز انتقال برات مشخص میکنن و مروژسترون برات تجویز میشه.

یه نوع دیگه هم هست از سیکل لانگ که به جای سینافکت یه امپول به اسم میکرولین یا دیفرلین تجویز میکنن اون رو تزریق میکنی پریود هر وقت پریود شدی میری برا سونو و استرادیول برات تجویز میشه و بهت میگن مثلا ده روز دیگه باز بری سونو و اگه ضخامت خوب بود روز انتقال برات مشخص میکنن. کلا وقتی میگن لانک یعنی سیکل ۴۵ روزه

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت