2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
سلام عزیزم والای خداروشکر ایشالا که بیشتر از دوبرابر میشه .مبارک باشه دوست منم بتاش 51بود دوروزه بعد ...

ممنونم دوست مهربونم خدا کنه بتا بره بالا و رشدش خوب باشه. همش میگم کاش همون دوشنبه میرفتم .

البته دیروز بی بی چک انقدر واضح بود گفتم صد در صد بالای سیصد میشه بتا

خدایا شکرت
ببخشيد خانمي، من آزمايشم منفي شد، ميخواستم ببينم چند ماه بايد استراحت کنم و بعد انتقال بدم؟؟ يا است ...

دکتر من پری دوم‌ال دی داد پری سومم انتقال داد کلا سومین پری انتقال میده دکتر من 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا سختمه دیگه توانشو نداریم  اره جنين دارم

میدونم گلم منم هر دفعه منفی میشد کم میاوردم از این که بعد از این همه سختی بازم دسته خالی موندم ولی قسمته ما اینه نباید تسلیم بشیم خداروشکر که جنین داری ی دو ماه به خودت استراحت بده اگه ازمایشای ایمنی انعقادی ندادی بگو دکترت بنویسه ی سونو داپلرم بده ببین خون رسانی به رحمت چطوره بعد انشالله اقدام مجدد کن

کمردرد از دو روز بعد انتقالم شروع شد دل درد پریودی هم دارم مخصوصا این اواخر خیلی زیاد شده روز ده که ...

مامان سلما جون مبارکت باشه،انشاله همه چی به خوبی وشادی برات پیش بره،یه سوال داشتم.امروز ۸ انتقال بودم،فردا اگه در حد۲ کیلومتر پیاده روی کنم ،مشکلی داره؟باید جایی برم!

می زند برهم جهان را         هر که یه دل بشکند🍃
مامان سلما جون مبارکت باشه،انشاله همه چی به خوبی وشادی برات پیش بره،یه سوال داشتم.امروز ۸ انتقال بود ...

ممنون دوست عزیزم

من سری قبل که انتقال دادم روز ۸ بی بی مثبت شد ولی اصلا از اول استراحت نداشتم روز قبل لک بینیم که روز ۷ میشد پیاده رفتم خونه مامانم که یه ربع بیست دقیقه فاصله هست شاید اصلا ربطی نداشتا ولی الانم عذاب وجدان دارم که چرا استراحت نکردم ولی اینبار تا امروز مامانم خونمون بود کارامو میکرد منم بیشتر استراحت کردم مخصوصا هفته اول ولی همش هم دراز کش نبودم بلند میشدم میچرخیدم دوباره استراحت میکردم چون واقعا اصلا آدم یه جا نشستن نیستم

خدایا شکرت
وای من تا سه شنبه باید صبر کنم😭😭

نه بابا چخبره روز ۱۴ بود

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
عزیز دلم،ناراحت شدم انشالله خدا بزودی دلت رو شاد کنه  یه دختر و پسر خوشگل و سالم قسمتت بشه

مرسی عزیزم قسمت نبوده

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
میدونم گلم منم هر دفعه منفی میشد کم میاوردم از این که بعد از این همه سختی بازم دسته خالی موندم ولی ق ...

آزمایش‌های ایمنی داده بودم سروم ای وی ای جیم زده بودم سونو داپلرم دادم همچیز اوکی بود 

منم و حسرتِ با تو ما شدن...