2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
ببخشید زینب جپن دکترم همراه امپول تحریک تخمدان بهم دوفاستونم داده کمی نگرانم این رویه تخمکام تاثیر ن ...

نه دیگه گلم، به شما اطلاعات نصفه و کاملا ناقص رسیده 

احتمال میدم برای جلوگیری از هایپری هست عزیزم 

خیالت راحت، به دکترت اعتماد کن

به هیچ وجه الکی دارو نمیدن

سلام زينبي جان معمولا انتقال چه روزي از دوره انجام ميشه؟ روز خاصي داره يا به ضخامت رحم بستگي داره؟

به ضخامت بستگی داره گلم، روزش اصلا اهمیتی نداره، چون سیکل مصنوعی هست نه طبیعی 

من مثلا روز 21 انتقال دادن برام، چون کمی دیر ضخامتم بالا رفت 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره اگه لازم شد میپرسم درمورد بهشتی هم میپرسم مخصوصا جنین شناسش اگه نظرش خوب بود میرم اونجا اصلا از ...

فقط مختص شما نیست. کلا سبک کار دکتر نصر و عباسی همینه. واسه ما هم اون موقع ک تحت نظر صالحی بودیم دکتر نصر ازمایش و دارو نوشت. ک دکتر صالحی خیلی ناراحت شد برا اولین بار عصبانیتو تو چهرش دیدم وگفت در تخصص ایشون نبوده دارو بده

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
فدات شم عزیز دلم....پس من ندیدمم جوابتو.....باشه ممنونم از زحمتت احرت با امام حسین باشه....گلی جونم ...

ببین گلم واقعا نمیشه پیش بینی کرد، شاید به همون الونوا دادن، نمیدونم راستش 

اگر با یه متخصص زنان به صورت مجازی بتونی لینک بشی خیلی عالیه 

یعنی ۴ماه دارومیده برامیکرو؟

چهار ماه برای درمان ازمایش و قرص داد. یعنی همه راه هارو رفت ک وضعیتمون برای میکرو بهتر بشه. چهار ماه دیگه هم آمپول سینال تجویز کرد و همسرم چهار ماه امپول میزد. کلا شد هشت ماه. انشالله ک شما با دارو نتیجه بگیرید. برا ما دارو تاثیر مثبت نداشت.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

دوستای عزیزم که از شهرستان میخواید بیاید تهران، از مراکزتون نامه مجوز تردد بگیرید

الان مرکز مام به مریضاش پیام داده که:

مرکز درمان ناباروری مام ر شرایط کرونا با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی آماده خدمت رسانی می باشد و برای عزیزانی که از شهرستان به مرکز مام مراجعه می کنند نامه مجوز تردد ارائه می گردد

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام گلم مگه شما هنوز انتقال ندادین؟ اخه اونروز بهم گفتید پنج شنبه . من عزیزم رفتم ابن سینا اصلا هم ...

منم رفتم جایی که با بیمه مون طرف قرارداد بود ۸۰ دادم. خیلی جالبه این همه اصرار که حتما برو مایسا.  

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
دوستای عزیزم که از شهرستان میخواید بیاید تهران، از مراکزتون نامه مجوز تردد بگیرید الان مرکز مام به ...

بله عزیزم منم دیروز مرکز مشتاق اصفهان بودم دیدم به مریضای شهرستانیش مجوز تردد میداد🥰🥰

منم رفتم جایی که با بیمه مون طرف قرارداد بود ۸۰ دادم. خیلی جالبه این همه اصرار که حتما برو مایسا. &n ...

من ابن سینا 377 دادم گلم خوبکاری کردی بنظرم جایی که طرف قراردادتون بود

در اندک من تویی فراوان یارب..
سلاام بچه ها، صبحتون بخیرر در چه حالید؟ من که هر صبح پا میشم میگم خداروشکر، یک روز دیگه بدون لک تم ...

سلام‌دارچین‌جون

انشالله‌فرداخوش‌خبری؟

عزیزم‌این‌سری‌چه‌کارهایی‌وداروهایی‌استفاده‌کردی؟

من‌امروزمیرم‌براشروع‌سیکل‌لانگ

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

سلام عزیزم من ۷روز روزی دوتا واژیفم و ۲تا استرادیول و یک روز در میان آمپول واریوپپتیل میگرفتم

امروز هشتمم آندومترم بااین همه دارو شده بود ۵

بنظرت چیکارکنم بره بالا؟

@زینبی_بابا    

@تورک_آنا    

ممنون میشم جواب بدین

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪