2777
2789
عنوان

ارتباط با خانواده ی همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 41 پست
در کل اصلاً فازهاشونو نمیفهمم یه سری پشت همین بچه رفتم دسشویی مدفوع رو فرش بود وقتی به مادرشوهرم گفت ...

اینا از بی فرهنگیه ولی بازم اگر حات بودم نه حساسیت نشون میدادم که خودم رو ناراحت کنم نه به اونا رو بدم😬

کلا نادیده میگرفتم طرفو

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
در ضمن به اینکه کجا بزرگ شدنم ربط نداره اینکه شهر بزرگ شدیم مایه فخر نیست

وگرنه سره همین مدفوع بچه اش اگه تو خونه ی ما و بچه ی ما بود بابام میکشتش که این بچه ی توعه فتوشاپ نیست دنبالش پاشو برو شاید نتونه خودشو بشوره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وگرنه سره همین مدفوع بچه اش اگه تو خونه ی ما و بچه ی ما بود بابام میکشتش که این بچه ی توعه فتوشاپ نی ...

مگم بهت تفاوت فرهنگیتون زیاده خب 

یا باید کنار بیای و بی توجهی کنی یام جدا شی

من راه اولو پیشنهاد میکنم

هممون از خونواده های جداییم منم خیلی تفاوت های فرهنگی دارم بنابراین محل نمیذارم ندید میگیرم

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
هر دیقه به داییش میگه دایی جون

بذار بگه. خیلی هم مهم نیست. بعضیا تازه میگن نگید زندایی، اسسمو صدا بزنید.

حساسیت نشون بدی، اگه بدجنس باشن، بدتر میکنن. برات مهم نباشه.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
هر دیقه به داییش میگه دایی جون

درست میشه ،یه چند بار اسمت رو گفت با زبون بچه گونه بهش بگو بگه زندایی.سخت نگیر.منم خواهرزاده همسرم اسمم رو صدا میزد ،خودم میگفتم بگو زندایی.کم کم یاد میگیره.تازه خواهرزاده م هم اسمم رو میگه.یادمیگیرن سخت نگیر.

من حس میکنم احترام گذاشتنه وقتی به اسم نمیگه بدم میاد و کلاً همسرم یه خواهرزاده بیشتر نداره دوست داش ...

ببین عزیزم معمولا بچه ها طرف رو به چیزی که مامانشون صدا میزنه،صدا میکنن.مثلا خواهرشوهرم بارها گفته بگو زن دایی ولی پسرش به من میگه حاجیه جان روزبون مامانش

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
من بچه رو حساس نکردم اصلاً به بچه چیزی نگفتم و از بچه ناراحت نیستم از خواهر شوهرم ناراحتم که چرا این ...

بیخیال مطمئن باش خواهر شوهرت مقصر نیست یعنی این موضوع بی اهمیت میبینه که به بچه تذکر نمیده ، حوصله نداره. شما هم اصلا برات مهم نباشه واسه این چیزای الکی اعصاب خودتو خراب نکن ... دختر گلم