2777
2789
عنوان

ارتباط با خانواده ی همسر

489 بازدید | 41 پست

خانمها من یه خواهر شوهر دارم کلاً بعد یا بچه ی ۴ ساله داره چند بار اسممو صدا زد بچه اش و من اعتراض کردم به شوهرم و نشون دادم که من ناراحت میشم اسممو صدا میزنه بهم بگه زندایی اونم میره به خانواده اش میگه و هر موقع مادرشوهرم اینا با بچه باشن اگه بگه مبینا فوری میگن زندایی ولی تا با مادرش تنها میشه دوباره اسممو صدا میزنه این رفتار خواهرشوهرم چه معنی داره؟و من چه جوری برخورد کنم چون اعلام کردم که ناراحت میشم انگار لج میکنه

هر دیفه باید وایسه بگه زندایی؟ 

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سخت نگیر خب بچه‌س دیگه بعدا درست میشه

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

شما حساسیت نشون نده 

آتو میگیرن ازت

چی میشه اسمتو بگن ؟ 

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫

عزیزم برات مهم نباشه...

بع نظرم اصلا مسئله مهمی نیست بخوای خودتو بخاطرش درگیر کنی و نقطه ضعف نشون بدی.

اتفاقا من تو خانواده همسر خیلی استقبال میکنم بچه هاشون اسممو صدا کنن ولی خب اینکارو نمیکنن☹️

در کل اصن برام مهم نیست به چه اسمی صدام کنن

حالا ما اصرار که  زن دایی و زن عمو صدا کن!خود زندایی و زن عمو میگن چیکار بچه داری بذار اسممونو صدا کنه ،اونجور بگه حس پیری میکنیم!🤦الان دختر من زندایی و زن عموشو به اسم کوچیک صدا میزنه چون خودشون اینجور یادش دادن🙄