2777
2789
عنوان

دانشجویان تشریف بیارین

54 بازدید | 13 پست

چطوری میگن به دانشجویان غذاهای ارزون میدن ؟؟ 

مثلا جوجه ۱۰ هزار تومن ؟؟ 

پس چرا دختر داداش من میخره بالای ۱۵۰ تومن ؟؟ 

اینا که میگن ۱۰ تومنه چطوریاس؟ 

قَوی شُدَن قَشَنگِه ؛ وَقتی "ت‌ُ" بِشی نُقطِه قُوَت مَن.⛓️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کدوم دانشگاس

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
چطوری میخره ؟؛میره سلف چی میگه ؟؟ چرا برای اینا انقدر گرونه

دخترم دلنشجوی دانشگاه تهران هست

از چهار روز قبل باید تو سایت ثبت نام کنه

اگرم ثبت نام نکرد ..باید ۳۰ تومن بده غذا بخره

فضای مجازی و فضای واقعی به من نشون که   هر تحصیل کرده ای باشخصیت و باشعور نیست 👌👌👌
این ها که پانزده تومان می خرند از سلف دانشگاه می خرند کارت دانشجویی شون رو شارژ می کنند می گیرند

چطوری شارژ میکنن ؟، تو سایت؟

چون من همیشه از بوفه می گرفتم ولی یادمه دوستم از طریق سایت شارژ می کرد کارت ش رو مثلا دویست هزار تومان 

بعد ثبت می کرد چه روزی بره غذا بگیره موقع گرفتن غذا هم کارت دانشجویی رو می زد به دستگاه 

شاید چون دانشگاه آزاده آزاد تهران غذا بالای صد در میاد براش حالا باز رزرو کنی یه کم کمتره و محدودیت ...

عه ربط داره ؟، 

دانشگاه دولتی ارزونه ؟؟