2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
شما فرش انتقال دادی یا فریز؟ فردا رو طبق سیکل‌های قبلیت حساب میکنی یا بر اساس دو هفته بعد انتق ...

برای اولین بار بود فرش انتقال دادم 

ماه پیش سوم پریود شدم به خاطر این میگم 

منم 20 سیکلم انتقال دادم دو روز بعد از پانکچر

خداجونم شکرت       
حداقل نوع دارو رو نگفتن؟؟ فقط ویتامین سی و اینا کافی نیست  واسه ما هم فکر کن سچوریشن اکسیژن هم ...

ممنون عزیزم چرا داروهای اولیه رو داد یک انتی بیوتیک و یک شربت که خوردم خوب بود. گفت اگه وارد فاز سنگیتر شدین داروهای سنگین تر 

خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما كه تيكر بارداري داريد بازم بچه ميخاين؟ 

گلم تیکرم مال قانون حذبه....ایشالله با دعاهای شما به زودی خبر خوبو میارم از همینجا اعلام میکنم

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
ممنونم از راهنماییت دکتر من دو تا ستروتاید داد به من که بازم لک دیدم بهش میگم که راه دیگه ای نیست می ...

بله عزیزم،نتیجه گرفتم، گل پسری من الان لا لا کرده😍، پرژسترون هم چون جنین 5 روزه خواستم انتقال بدم از 5 روز قبل از انتقال جنین روزی دوتا تزریق میکردم

منم مثل شما تنبلی داشتم و خدارو شکر با همین لتروزول و در کنارش آمپولهای هاش ام جی و اچ سی جی نتیجه گرفتم

فدات شم عزیز دلم....پس من ندیدمم جوابتو.....باشه ممنونم از زحمتت احرت با امام حسین باشه....گلی جونم ...

عزیزم هر چقدر هم جوون باشه برای اینکه پانکچر شه دارو باید مصرف کنه. وگرنه آدم نرمال ماهی یکی دوتا تخمک بیشتر نداره. یعنی گونال رو که به احتمال نزدیک به یقین میخواد. میخوای با کدوم دکتر یا مرکز کار کنی؟ به نظرم تماس بگیر ازشون بپرس دارو رو بیاری یا نه

عزیزم همه مون هم دردیم الهی خدا اول ب شما و بعد ب بقیه ی دوستان تاپیک نظر کنه.👶👶 خیلی سخته خیلی ...

مرسی قربونت بشم

وسط یه عالمه گریه بعد چند ساعت »یهو« دلم اروم شد 

خداروشکر ک مثبت نشد بعدا بگن اشتباهه یا سقط شه یا خدایی نکرده ناقص باشه....

مطمعنم آرامش ناگهانیم تاثیر دعای شماهاست.....

الهی شماهم به اولین فرصت خبر خوش نینی بدی💝💝💝💝💝

كَتَبَ علي نَفسِهِ الرَّحمَة💝
خواهش میکنم عزیزم. میدونم قرص خوبیه، دکترم تجویز کرده بود ولی من پیداش نکردم و ورژن ایرانیش رو خریدم ...

ممنونم عزیزم

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی