2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
آره دقیقا دکتر صالحی خیلی انرژی مثبته. الهی میکروی بعدی نتیجه بگیرید. نه من تاحالا ب جز مشتاق جایی ن ...

اره اگه لازم شد میپرسم درمورد بهشتی هم میپرسم مخصوصا جنین شناسش اگه نظرش خوب بود میرم اونجا اصلا از مشتاق حس خوبی نگرفتم.اره بهشتی هم خیلیا باردارشدن مطب دکتر خودمم بعضی بیمارا بهشتی بودن.اخه دکتر نصر الکی ویتامین داده نمیگه درتخصص من نیس برو اورولوژ.وگرنه دکتر نصر وعباسی را خیلی تعریفشون میکنن نمیدونم چرا با ما اینجور کردن 

یا رب العالمین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلاام بچه ها، صبحتون بخیرر در چه حالید؟ من که هر صبح پا میشم میگم خداروشکر، یک روز دیگه بدون لک تم ...

سلام صبح بخیر 

من که دل تو دلم نیس واسه فردا

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
سلام صبح بخیر  من که دل تو دلم نیس واسه فردا

ایشالله هممون با خبر خوب برمیگردیم.

من گاهی میبینم دارم به علایمم فکر میکنم. بعد دقت میکنم میبینم اینا همشون با پریود مشترکن، دوباره بیخیال توجه کردن میشم.

ایشالله هممون با خبر خوب برمیگردیم. من گاهی میبینم دارم به علایمم فکر میکنم. بعد دقت میکنم میبینم ا ...

انشالله 🙏🙏🙏 

دیروز زیر دلم درد میکرد ، دیشب از خواب پریدم دیدم یکم مثل پریودی دلم درد میکنه انقد غصه خوردم هی دعا دعا کردم خوب شه ، سریع اوکی شد خداروشکر ولی تخمدانهام درد میکنه پهلوهامم همینطور

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
سلام بچه ها خیلی استرس دارم انشالله شما مثبت بشید روز ششم هستم

عزیییزم، الان چرا استرس داری؟ فعلا بیخیالی طی کن. هنوز کلی مونده

با خودت بگو این روزها که قرار نیست اتفاق خاصی بیفته، نگران چی باشم.

سلام بچه ها خیلی استرس دارم انشالله شما مثبت بشید روز ششم هستم

اصلا استرس نداشته باش بسپر به خداااا ، اون صلاحمونووو بهتر میدونه

همون دیگه، این نشونه ها میتونه برای بارداری هم باشه. نگران نباش    

انشالله🙏🙏😍