2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
عزیزم هر چقدر هم جوون باشه برای اینکه پانکچر شه دارو باید مصرف کنه. وگرنه آدم نرمال ماهی یکی دوتا تخ ...

مننونم مهربونم....انشالله یا پیش دکتر عارفی میرم یا مرکز مام .....اره درست میگی ....باشه پس اونم میارم....

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام گلم مگه شما هنوز انتقال ندادین؟ اخه اونروز بهم گفتید پنج شنبه . من عزیزم رفتم ابن سینا اصلا هم ...

سلام عزیزم نه هنوز انتقال ندادم منظورم اون پنج شنبه نبود😅

من ترسیدم شلوغ باشه رفتم مایسا 

راستی عزیزم بیمارستان بهمن چه ساعتی برای انتقال رفتی چه ساعتی برات انتقال دادن ؟

راسته که میگن بیمارستان بهمن با ویلچر تا جلوی درماشین میاره؟

من نمیدونم چرا نمیتونم دفعه قبل رو فراموش کنم که همینقدر ریلکس بودم و ساده گرفته بودم. اما همه چیز خ ...

انتقال اول برای دست گرمیه ، برای خیلی ها منفی میشه..توکل کن به خدا ان شاء الله سری دوم مثبت میشه..😊

ممنونم عزیزم تموم این کارها رو کردم چون قبلش خیلی راجع بهش خونده بودم عادی بودم کارامو انجام میدادم& ...

ان شاء الله انتقال دوم...انتقال اول دستگرمیه..

رای خودم هم همینطور بود انتقال اولم منفی شد با اینکه شرایط اوکی بود..

ان شاء الله انتقال دوم...انتقال اول دستگرمیه.. رای خودم هم همینطور بود انتقال اولم منفی شد با اینکه ...

ممنونم عزیز دلم 

خدا روشکر جواب گرفتین ان شاللهخدا حفظش کنه براتون 🌸🌸🌸🌸💝💝💝

كَتَبَ علي نَفسِهِ الرَّحمَة💝
برای اولین بار بود فرش انتقال دادم  ماه پیش سوم پریود شدم به خاطر این میگم  منم 20 سیکلم ...

یعنی ۱۸ سیکلت پانکچر شدی؟؟؟ پس چرا واسه من ۱۲ سیکل بود در حالی که من معمولا روز تخمک گذاریم روز ۱۴ سیکله

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️

@ملیکا1    

@زینبی_بابا    

@تورک_آنا    

سلام عزیزای من خوبین؟ وای شرمندتونم من بازم سوال داشتم. 🙃🙃🙃فردانوبت دکترمه برم تبریز, امروز ببخشیدترشحات داشتم نکنه ازادشده؟ فردا روز10پریودمه 

یکیم ببخشیدهمسرم انگارعفونت داره شرمنده بعدرابطه سوزش گرفتم من انگاری دسشویی دارم چیکارکنم؟ خودمم امروز اخرین سفیکسم رومیخورم. هر12ساعت یکباربود

قبل پانکچر شاید واسه اینکه عفونت چیزی نگیرم  بعد از پانکچر هم احتمالا بخاطر التهاب تخمدان ها

وایی من انگارعفونت کردم سوزش دارم چیکارکنم؟ بعدرابطه اینجورشدم امروز, فرادنوبت دکترمه وروز10پریودم میشه

یعنی ۱۸ سیکلت پانکچر شدی؟؟؟ پس چرا واسه من ۱۲ سیکل بود در حالی که من معمولا روز تخمک گذاریم روز ۱۴ س ...

من تخمک گذاریم 18 سیکلمه همیشه 

تا الان سه بار پانکچر شدم هر سه بارم روز هجدهم 

من پریودامم منظم نیست یعنی هر ماه چند روز عقب میندازم 

خداجونم شکرت