2777
2789

بچه ها این دومین باره خاب میبینم پسر عمه ی بابام با کلی طلا اومده خواستگاریم ینی چی کسی میدونهههه🥲🥲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه گلم صبح

اوهوم

خواب صادقه میبینی اصلا؟ کلا ممکنه بعضی خوابات واقعی بشن؟

خواب قبل نمازصبح تعبیر درست داره، اما خواب روز خیلی تعبیر نداره البته برای کسیکه رویای صادقه میبینه اینطور نیست یعنی ممکنه خواب روزش هم تعبیر داشته باشه...

خوابت خیلی واقعی بود؟

عزیزم طلا اصلا نشونه خوبی نیست، یعنی غم و غصه... اگر بخوام خوابت رو تعبیر کنم یعنی با ازدواج با ایشون خییلی غم و غصه سراغت میاد و‌ازدواج خوبی نخواهی داشت

.

یادمه بچه بودم خواب دختر عمم و شوهرشو دیدم ، خواب دیدم دختر عمم منو برد به یه خونه گفت اینجا خونمه، بعد یه صندوقچه اورد باز کرد توش پر از طلا و انگشتر بود گفت اینا برا منه داشت نشونم میداد...

گذشت سالیان سال من الان ۳۰ سالمه، این دختر عمم یه دوقلو دنیا اورد که جفتشون فوت شدن  بعدشم شوهرش سرش هوو اورد اونم کی دختر خالشو گرفت... خلاصه که اصلا زندگی خوبی نداره و تو کارای طلاقشه

زندگیش سراسر غم و اندوه بود

امیدوارم برا تو اینجوری نشع

اوهومخواب صادقه میبینی اصلا؟ کلا ممکنه بعضی خوابات واقعی بشن؟خواب قبل نمازصبح تعبیر درست داره، اما خ ...

اره خواب‌ام خیلی تعبیر میشه خیلی 

همیشه با ایشون خواب میبینم 

خواب میبینم ک اومده خواستگاری مراسم بله برونه واین داستانا مامانش چندان راضی نیس ولی کلی طلا آوردن 

عه طلا ک میگن خیلی خوبه

اره خواب‌ام خیلی تعبیر میشه خیلی همیشه با ایشون خواب میبینم خواب میبینم ک اومده خواستگاری مراسم بله ...

من جات بودم بیشتر فکرمیکردم روی این قضیه... استخاره میکردم 

نه بابا طلا خوب نیست

هیمنطور که رقص و پایکوبی تو خواب خوب نیست

کلا معنی برعکس میده

من جات بودم بیشتر فکرمیکردم روی این قضیه... استخاره میکردم نه بابا طلا خوب نیستهیمنطور که رقص و پایک ...

من فقط میخام بدونم تعبیرش چی میشه ینی میخاد منو بگیره پسره؟

من فقط میخام بدونم تعبیرش چی میشه ینی میخاد منو بگیره پسره؟

شاید این اتفاق بیفته، یعنی واقعا بیاد خاستگاریت

این خواب زنگ خطره، یعنی خوب نیست اینکارو نکن

اگر روزی اومد خواستگاریت و مردد بودی، زنگ بزن جایی بگو برات استخاره بگیرن

ان شالله خوشبخت بشی