2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم شکر بهترم  دیروز نمیدونم اشتباه دیدم یا نه لک خیلی کوچیک قهوه ای دیدم ولی با این حا ...

عزیزم استرس نداشته باش ان شاالله که لک لانه گزینی بوده 

توکل کن به خدا

منم منتظرم پری بیاد برم دکتر تا ببینم چی میگه

دفعه پیش یه هفته بعد پانکچر پریود شدم این دفعه هنوز نیومده که

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
عزیزم من مهر انتقال داشتم منفی شد ۲۶ آبان باید پریود میشدم هنوز نشدم.بیبی چک هم زدم منفی بود چیکار ک ...

اگر پروژسترون رو قطع کنی نهایت ظرف دو هفته میشی 

دمنوش زعفرون بخور 

ان شاالله طبیعی مامان بشی 

اگر پروژسترون رو قطع کنی نهایت ظرف دو هفته میشی  دمنوش زعفرون بخور  ان شاالله طبیعی ماما ...

ببخشید زینب جپن دکترم همراه امپول تحریک تخمدان بهم دوفاستونم داده کمی نگرانم این رویه تخمکام تاثیر نداره اخه باعث پریودی مگه نمیشه نزاره تخمکام رشد کنن به نظرت 

اگر پروژسترون رو قطع کنی نهایت ظرف دو هفته میشی  دمنوش زعفرون بخور  ان شاالله طبیعی ماما ...

سلام زينبي جان

معمولا انتقال چه روزي از دوره انجام ميشه؟

روز خاصي داره يا به ضخامت رحم بستگي داره؟

دفعه چندمتونه؟

عزیزم بار اوله. اووبوست و اینوفولیک مواد تشکیل دهنده شون مثل همن. یکیشو روز می خوردم یکی شب

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
هیچی به نتیجه خاصی نرسیدم. بعضی ها منجر به بارداری شد بعضی ها پریود     من از نخود بیشتر ...

آها که اینطور 

ولی من درد پریودی زیادی دارم فردام موعد پریودمه

خداجونم شکرت       
سایز هاشون چجوری بود؟  

کلا این دکتر ما خیلی صحبت نمی کنه.🙂 ازش پرسیدم سایزشون چطوره گفت خوبه که گفتم سه شنبه بیا پانکچر.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
چیا براتون تجویزکرد؟مشکلتون چی بود؟

من یه بار انجام دادم دولتی با اینکه خودمو شوهرم هیچ مشکلی نداشتیم دو تا جنین شد برام از ۸ تا تخمک که اونم تو پی جی دی گفتن مشکل داره در واقع اصلا جنین سالمی نداشتم دیگه اومدم ابن سینا به دکتر م گفتم هر بار سنو کرد گفت تخمکات بی کیفیتن بهم ب۶ هر روز امپول ب۱۲ هر هفته ویتامین سی هر صبح کیوتن چون تنبلیم دارم روزی سه تا متفورمین گفتمم اوابوست دارم گفت حتما بخور حتی وقتی رفتم امپولامو بگیرم باز تایید کرد گفت داروهاتو سره وقت بخوری خودمم فرتیل اید گرفتم اونم میخورم ببخش طولانی شد