2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046039 بازدید | 684498 پست
عزیزم.برا منم همین سوالاتو پرسیدن.دیگه عصبی شده بودسم از دستشون.برا منم همین تعداد لوله خون بود.بهد ...

واقعاً خدا بهمون رحم کنه دیگه به قول معروف پی همه چیو به تنمون زدیم ،،، همیشه میگم چی میشد هرکس بچه میخواست راحت خدا بهش میداد واقعاً چه حکمتیه این همه زجر حالا نتیجه داشته باشه خوبه ولی ...

منم ساکتم همیشه اینبارم قبلش بهم گفتن اگه سرت گیج رفت بگو منم ساکت نشسته بودم اونی که خون میگرفت میدید من چیزی نمیگم مدام میپرسید که حالت خوبه سرت گیج نمیره ، وقتی هم فهمید تنها اومدم گفت یکم بشین بعد برو خونه استراحت کن گفتم من دارم میرم سرکار کدوم استراحت ،،،  فقط دعا کنید مشکلی نباشه من حاضرم هرچی خون دارم بدم فقط باردار بشم

عشقم استرس چی داری تو ک  بی بی هم زدی و مثبت بود مامان جونم تو خونه ندارم بیرونم نرفتم بخرم م ...

حتما عزیزم فردا میریم و با جواب مثبت برمی گردیم

منکه امروز بی بی زدم و منفی شد😔

حالا امیدم به فرداست واسه آز

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه قضیه دیگه که امروز متعجبم کرد اینه که ازمایشگاه مثل بازجویی گفت باید یه فرم برام ژنتیک پر کنن ، ت ...

به منم کلی فرم دادن ‌‌پر کردم و آزمایشهای ایمنی وانعقادی ر گرفتن....نگران نباش می‌خوام آزمایشها دقیق تر انجام بگیره.....هنوز بهم گفتن شاید از آزمایشگاه هم چند بار بهت زنگ بزنن اگه سوال داشتن ازت بپرسن

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
دوستای عزیزم حالم خیلی بده...برام یه حمدبخونید😔 خیانت دیدم زینب جان😢 دیشب شوهرم اعتراف کرد این زن ...

الهی عزیزم

خودتو ناراحت نکن که واقعا سخته

خیانت بدترین چیزه

واقعا بعضی مردا رو باید از اونجاشون بگیری دارشون بزنی البته ببخشین اینو گفتم یکم عصبی شدم چونکه

به منم کلی فرم دادن ‌‌پر کردم و آزمایشهای ایمنی وانعقادی ر گرفتن....نگران نباش می‌خوام آزمایشها دقیق ...

سلام ممنونم عزیزم ، نگرانیم کم شدش پس برای همه اینطورین من گفتم شاید مشکلی هست اینطوری بازجوییم کردن مخصوصاً که دکترم راضی نبود برام این آزمایشاتو بنویسه و خودم اصرار کردم برام غیرمنتظره بودش این رفتارشون

والا من همون رویان رفتم خیالم راحت باشه چون دیدم جاهایی که جواب غلط دادن حتما هم تیتر بده برات صل ...

ممنون قربونت برم

آره تیتر بتا میدم.

حالا بدم ببینم چی میشه.

آخه بیمارستان آبان بهم دوره.

ممنونم فدات شم انشالله با دعا شما و این که خدا چی بخاد،یبوست وحشتناک دارم ۶ روزه شکمم کار نکرده چیکا ...

منیزیوم هیدروکساید میخوری؟کیوی و انجیر خشک و قیسی و زیتون و اب ولرم بخور.من روزانه سعی میکنم همه رو مصرف کنم.

خدایا شکرت.ازت میخوام همونطوری که دل ما رو با یه تو دلی شاد کردی دل همه آرزومندها رو شاد کنی‌.
دو قلو باردارم عزیزم. این نبض رو داشتم ، اما سونو ک رفتم گفت نمیشه حرکت جنین باشه ، حرکت روده هاته. ...

منم نبض دارم هم‌دو طرف بدنم هم زیر شکمم الان کمتر شده یکم.

عشقم برام خیلی دعا کن. به جوجه های نازنینم بگو دعام کنن.

حتما عزیزم فردا میریم و با جواب مثبت برمی گردیم منکه امروز بی بی زدم و منفی شد😔 حالا امیدم به فرد ...

نه بابا مگه خل شدی

منفی شد چی چیه دیگه

اون روز قشنگ خط انداخته بود که حتما امروزیه خراب بوده بد به دلت راه نده.