2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تیارا جان به نظرم چون شما ناباروري با علت نامشخص گفتن حتما ایمنی ها رو کامل بده، انعقادی ها رو فکر ک ...

یه قضیه دیگه که امروز متعجبم کرد اینه که ازمایشگاه مثل بازجویی گفت باید یه فرم برام ژنتیک پر کنن ، تاکید داشتن همین دکترته و مشکلت چیه که این آزمایشات ژنتیکو برات نوشته و از کی این مشکلو متوجه شدی و آدرس و شماره دقیق به ما بگو !!! این همه از من خون گرفتن و من دارم هزینه شو میدم نمیدونم چرا بقیه با آزمایش دادن من مشکل دارن مگه این آزمایشات ضرری داره یا موردی داره که اینقدر روش حساسن ؟؟!!!! حالا نمیدونم برای بقیه دوستان هم آزمایش انجام دادن اینطوری بودش یا نه

والا بقیه الله طرف گفت من دارم ماهی ۵۰ تا سرم میزنم اونم برا بیماری های خاص گفت هر کدوم ۲۵ دیقه ای ب ...

نه گلم بی خود کردن، هر دفعه موظف هستن چک کنن، چون خدای نکرده هر بار ریسک هست

حالا چون اتفاقی نیفتاده دلیل نمیشه روششون درست باشه 

بالاخره حادثه یهو اتفاق میفته و خبر نمیده 

من نبض رو از یک هفته بعد از انتقال داشتم. ولی همه زیر نافم بود. مثل گره خوردن. مخصوصا وقتی طاق باز ...

منم طاق باز میخوابم میزنه بیشتر.

واسه منم بیشتر زیر دلم زده یکی دوبارم سمت راستم و چپم زده.

واسه شما چی شد انتقالت؟

ممنونم عزیزم ، گشتم پستی که بعد از آزمایشم بهم جواب گفتیدو پیدا کردم که نوشته بودید هم انعقادیه و هم ...

آره گلم انجام بدی بهتره، چون علت ناشناخته هستی 

هی من میگم جواب داده بودم🙈🙈🙈 به خودم شک کردم

سلام عزیزم ببخشین نبودم خیلی سرم شلوغه با این درسای هنرجوهام خوبی؟ چطوری مامان مهربون

سلام آرام‌جان خوبی

گلم نگرانت شدم کجایی آخه تو دختر.

والا منکه هنوز مامان نشدم بی بی هم نزدم از ترسم استرس شدید فردا رو دارم.

فال ستاره هام و دیدی؟؟

وای مینو مبارکه من چند روز نبودم  سرم با کار هنرجوهام گرم بود واقعا بارداری😍😍😍 عکس شو ند ...

منم فردا میرم ازمایش.هنو معلوم نی.ولی خب هاله ی واضحی افتاده

ان شالله هر چی خیره برات پیش،بیاد خانوم هنرمند

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
نه بابا این جوری نیست  واسه بیمه گرفتن نترس کجا آز دادی آخه؟

سلام عزیزدلم خوبی مامان جونم

مامان جونم یه سوال اینکه حتما باید آزمایشگاه خیلی خوب و تاپ بریم یا اگه واقعا مثبت باشه آزمایشگاه معمولی محل هم نشون میده؟؟