2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
ووووی درد داره 😬😣😳

واسه من لحظه ای بود، خیلی نفهمیدم ولی بودن دوستانی که درد داشتن

اینم بگم بهترین حالت یا انتقال با سونو هست یا عمق رحم روز سوم، یه روش دیگه هست کمی دقت کمتر داره، روز پانکچر وقتی بی هوش هستی میگیرن که چون آندومتر آسیب میبینه دقتش کمتره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامان ماهک ی مقدار اب مقطر ستروتایید پیش شوهرم‌هدررفت ولی هنوز با پودر قاطی نکرده بود اشکال نداره؟؟؟ ...

نه اشکال نداره یکم باز از زینبی بابا جون بپرس

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
نه اشکال نداره یکم باز از زینبی بابا جون بپرس

پرسیدم گفتن اشکال نداره گلم فدات

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
آره خوب قهرمان بارداری خانمها آقایونن 😜

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ خوبه فقط یه اسپرم میدن، تازه با عشق و حال

این وسط هم فیگور خجالت میگیرن تو مرکز واسه نمونه دادن، باز دل ما خانوم ها خون میشه تا نهایت عشق و حال برسن و نمونه بدن

منم طاق باز میخوابم میزنه بیشتر. واسه منم بیشتر زیر دلم زده یکی دوبارم سمت راستم و چپم زده. واسه ش ...

دو قلو باردارم عزیزم.

این نبض رو داشتم ، اما سونو ک رفتم گفت نمیشه حرکت جنین باشه ، حرکت روده هاته.

ولی من اون جدا حس میکردم گاهی ، دو طرف پهلوهام.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
باید پرونده تشکیل میدادم که نه حالشو داشتم نه اعصابشو .اینهمه سال خرج کردم اینم روش مهم نیست فقط خدا ...

من برای تشکیل پرونده رفتم با اینکه سابقه سقط داشتم گفت نمی ششه باید یکبار ای وی اف کنی سقط شه بفد  ؟؟گفتم چه فرقی داده گفت قانون خانم   البته من رفتم ۱۳ابان بفدش رفتم اون رویروش برای تاییده

عزیزم برا منم همین طور بود.تازه تا یه هفته بعد از آزمایش هم دو روزی یبار زنگ میزدن دوباره بازجویی می ...

سلام عزیزم ،، وا   یعنی چی ؟؟ واقعاً چرا زنگ میزدن چی میخواستن ؟؟

باور کن یه حس بدی بهم دست داد آخه پرسید علت این آزمایشات چیه گفتم انتقال های منفی داشتم بابت میکرو ولی انگار قانع نشد و یه حالت تعجب داشت انگار که مثلاً ازمایشات ربطی به این قضیه نداشته باشه بعد گفت از کی متوجه مشکلتون شدید گفتم هنوز که متوجه نشدم مشکل چیه اومدم ببینم نتیجه چیه گفت خب از کی پیگیر هستید .... یعنی انگار این آزمایش خیلی خاص باشه 

موقع پذیرش هم همه رو راحت پذیرش کردن ولی منو وسط پذیرش گفتن برو بشین صدات میزنیم بعد رفت مسئولشونو صدا زد پچ پج کردن بهشون گفتم مشکلی هست گفت نه دوتا نسخه داری دارم برات میزنم ،،، 

شما گفتید زیاد خون میگیرن آمادگیشو داشتم ولی دیگه نه اینکه هفت تا لوله آزمایشگاه تا آخر پر کردن خودشونم میگفتن به شوخی که زنده ای ؟ گفتم شما خونی هم برای من گذاشتید 

دعا کنید آزمایشم خوب باشه همش استرس دارم طاقت ندارم یه چیز جدید کشف بشه برام

عزیزم در مورد اسپرم فریز. سرچ کردم برات، اولا فقط مقایسه روش های فریز رو داشت و اصلا موردی نبود که ن ...

اخه من قبولمه ولي دکترم گفت اول فريز اگه نشد بعد فرش حالا من نميخام ريسک کنم ميخام اسپرم فريز خوب نيست شوهرم فرش نمونه بده

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
خوش اومدی عزیزمم

مرسیی عزیزم

مامانی؟؟ همه بودو نبودم..دورت بگردم..زود بیا تو دلم که بد جور منتظرتیم.. خدایا همه رو به آرزوهای قشنگشون برسون،خونه مارو هم نذار سوتو کور بمونه..میشه واسه شاد شدن دل همه مامانای منتظر صلوات بفرستین