2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046088 بازدید | 684498 پست
چه جالب خدا کنه همون یدونه بگیره واقعا دیگه خسته ام

ایشالا میگیره منم می خوام یدونه انتقال بدم تازه جنین شناس گفت احتنال اینکه همین یکیم دوتا بشه هست

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم تمام اين حالتها رو داشتم و كمر دردم بودم همش.... تازه روز دهم لكه بيني داشتم و گفتم حتما باردارم ...

پس واقعا درست میگن که به علایم نباید توجه کرد یکی داره و مثبت میشه یکی منفی میشه خدا دلتو شاد کنه ان شاالله

ایشالا میگیره منم می خوام یدونه انتقال بدم تازه جنین شناس گفت احتنال اینکه همین یکیم دوتا بشه هست

وای چه جالب ایشالا بشه 😍 عاشق دوقلوام😍

شما کیی انتقال داری؟

خدا جونم شکرت ، بعد از ۶ سال منو لایق یه فرشته دونستی❤️👼🏻❤️🤰🏼 خدایا حافظش باش🙏
ممنونم عزيزم، واسم دعا كن، دلم خيلي شكسته😭😭😢

ان شالله که میشه شما چندتا جنین انتقال دادی؟ چند روزه بودن جنینا؟

اصلا نرفتم دكتر هنوز..... از خونه بيرون نرفتم كلا.... گفتم فردا برم پيشش..... 

برو ببین چی میگه ولی خودت و جمع کنه ایشالا اندفعه مثبت میشه عزیزمممم اصلا زانو غم نگیر بدنت و آماده کن تو باید قوی باشی چون قراره بزودی مامان بشی 

من ایشالا اواسط بهمن میشه فعلا دارم قرص ال دی می خورم 

ان شالله که به سلامتی😍 قبلا انتقال دادی؟ 

برای چی باید رحم ضخیم بشه ؟ یعنی چرا باید استرادیول خورد؟

منم تمام اين حالتها رو داشتم و كمر دردم بودم همش.... تازه روز دهم لكه بيني داشتم و گفتم حتما باردارم ...

واقعاً متأسفم.

منم بار سوم که منفی شدم دقیقاً همین احساس شمارو داشتم.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...

دوستای عزیزم حالم خیلی بده...برام یه حمدبخونید😔

خیانت دیدم زینب جان😢 دیشب شوهرم اعتراف کرد این زندگی نمیخواد بچه هم نمیخواد گفتم طلاقم بده گفت روچشام طلاقت میدم😢 حالم اونقدر بده که 2روزه پریود شده بودم از امروز قطع شده خونم ...

میشه برام دعا کنید زودتر جداشم...🙏

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
ان شالله که به سلامتی😍 قبلا انتقال دادی؟  برای چی باید رحم ضخیم بشه ؟ یعنی چرا باید استرادیول ...

نه اولین بارم من یه بچه دارم 

به من نداده ولی برای انتقال مهم ضخامت رحم حالا برم این هفته سونو ببینم دکتر چی میگه شما کیه انتقالت؟