2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه بابا مگه خل شدی منفی شد چی چیه دیگه اون روز قشنگ خط انداخته بود که حتما امروزیه خراب بوده بد به ...

نمیدونم شاید

صبح یدونه زدم بعد ۱۰ دقیقه هاله کمرنگ انداخت خوشحال شدم گفتم یه دونه دیگه هم بزارم مطمئنتر بشم که اون کلا هیچی منفی شد هاله ننداخت.

سلام عزیزم دوباره آز بتا بده حتما  الان در چه حالی گلم؟ خوبی‌؟

سلام عزیزم چن روز بعدش آز دادم بتام ۱۰ شده بود از فرداشم پریود شدم ولی پریودیم طول کشید الانشم هنوز لک بینی دارم فدات شم ممنون که حالمو پرسیدی😊🤗😘😘😘

عزیزم پانکچرت چه طور بود؟ بیا از خودت خبر بده

سلام من روز یکشنبه پانکچر شدم بعد بیهوشی هیچ دردی نداشتم اون روز هم سرماخوردگیم اوج گرفته بود ولی من به دکترم گفتم فقط ی ابریزش سادس😁اما بعد بهوش اومدنم سرفه و ابریزش امونمو بریده بود و پرستارا فکر میکردن من درد دارم دارم گریه میکنم قرار بود تا ساعت ۵ عصر باشم اما من خودمو ساعت ۲ ترخیص کردم چون سرگیجه نداشتم فقط همون سرماخوردگیم بود بهم گفتن یک ماه و نیم دیگه بیا برا انتقال برات فریز میکنیم جنیناتو اما ی خانم دیکه بود بهش گفت ۳ روز دیگه بیا نمیدونم چرادلیلش چیه؟

روز ۴ شنبه گفتن بیا کارت جنینتو بگیر ۲ بسته برام تشکیل شده بود دوست داشتم بیشتر باشه تعداد بسته ها ولی بازم خدا روشکر تا الانم که ی هفته گذشته  شکمم ی خورده متورمه و گاهی اوقات درد میگیره