2777
2789

من یه دوستی دارم که خیلی باهاش صمیمیم و از بچگی با هم بودیم ولی یه مدته یه چیزای عجیبی ازش میبینم و رفتاراش عوض شده و اینم اضافه کنم که خانوادش اصلا منطقی نیستن 

یه مدته خیلی افتاده تو فکر خود.کشی و تا حالا اقدام نکرده ولی دیروز توی باشگاه دیدمش دیدم چند تا خط مثل اینکه با چا.قو کشیده شده باشن رو گردنشه بهش گفتم اینا چین رو گردنت منو پیچوند ولی من کاملا فهمیدم که فکر خود.کشیه 

لطفا راهنماییم کنید چطوری از فکرش بندازم و بهش دلداری بدم ؟

باید بره دکتر به ی بهانه ای ببرش میتونی خودت بهنانه کنی

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

بنظرم نمیشه کاری کنی هرکسی بخواد خودکشی کنه میکنه 

ولی معمولا اینجور ادما دنبال توجهن تا خودکشی

میخوان ترحم بخرن

وگرنه یکی میخواد خلاص شه کارو ی سره میکنه رد چاقو رو بدن و اینا چیه

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخه از اون دسته آدمای زودجوشه یه سری بهش گفتم سر همین موضوع باهام بحث کرد

پشت شوهرمن پررررررر ار جوشه ینی روانیم میکنه دکتر نمیره .نترس خطرناک نیس عزیزم 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

بنظرم نمیشه کاری کنی هرکسی بخواد خودکشی کنه میکنه ولی معمولا اینجور ادما دنبال توجهن تا خودکشیمیخوان ...

دنبال توجهه بله

چون گذشتن از زندگی ساده نیست.درخواست توجه هم ساده نیست

اون رد چاقو حتی اگه برا جلب توجه هم باشه انگار اخرین درخواستای کمک یه ادم تنهاست که غرق مشکلاتشه:)💔

بنظرم نمیشه کاری کنی هرکسی بخواد خودکشی کنه میکنه ولی معمولا اینجور ادما دنبال توجهن تا خودکشیمیخوان ...

یعنی من نمیتونم کمکش کنم ؟

آخه توجهم بهش میشه ولی کلا به فکر اینجور چیزاست خیلی یا قبلا کمتر گریه میکرد الان هر شب و روز گریه میکنه 

یا پیامای عجیب بهم میده مثلا بهم میگه اگر من مردم تو ناراحت نباش و اینجور حرفا 

مطمئن باش تو فکر خودکشیه.من زمانی که عمیقا دلم میخواست انجامش بدم یکی دوبار رو کف دستم امتحان کرده ب ...

میشه بگی چطوری از فکرش خارج شدی ؟

آره فکر خودکشی که هست این چند مدته پیامای عجیب بهم میده 

مثلا بهم میگه اگر من مردم تو ناراحت نباش یا چند سری باهام راجب اینکه خودکشی به آرامش داشتنش کمک میکنه صحبت کرده 

پشت شوهرمن پررررررر ار جوشه ینی روانیم میکنه دکتر نمیره .نترس خطرناک نیس عزیزم

آخی عزیزم درکت میکنم

واقعا گیج شدم از دستش خیلی میترسم بالاخره انجامش بده 

آره آسیب روحی دیده و خانوادش هم اونجوری که باید باهاش رفتار کنن نمیکنن متاسفانه

یه سر به بخش اعصاب وروان بیمارستانها بزنی وپای درد دل مریض‌ها بشینی میشی دکتر،من خودم هم حسرششم خوبی دارم هم تشخیص دقیق میدم چندتا مریض که باهاشون برخورد داشتم زدم تو خال بهشون گفتم که هر کدومشون علت مشکل اعصابشون چی بوده همه هم گفتند درسته از اون موقع که همچین چیزی پیش اومده مشکل اعصاب گرفتم هرکدوم به دلایل مختلفی حیف که روانپزشک نشدم وگرنه خبره میشدم

میشه بگی چطوری از فکرش خارج شدی ؟آره فکر خودکشی که هست این چند مدته پیامای عجیب بهم میده مثلا بهم می ...

دو یا سه سال پیش بود

۴۵ روز رفتم خونه مادربزرگم و تنها بودم(روستا بود)خیلی با خودم فکر کردم 

یه مشکلیم داشتم که شیش ماه بعدش حل شد

درگیر درس شدم

از پسری که فکر میکردم واقعا عاشقشم جدا شدم

حتی موهامم کاملا کوتاه کردم

نوع اهنگایی که گوش میدادمو عوض کردم

تو ارتباطات و دوستام تغییر ایجاد کردم

کم کم هی حالم بهتر شد

البته حل شدن اون مشکلی که اشاره کردم هم خیلی تاثیر داشت(مشکل خانوادگی بود)

یه سر به بخش اعصاب وروان بیمارستانها بزنی وپای درد دل مریض‌ها بشینی میشی دکتر،من خودم هم حسرششم خوبی ...

واقعااا؟خیلی عالیه که واقعا این یه استعداده 

میتونی کمکم کنی ؟بالاخره با اینجور آدما صحبت کردی و گفت و گو داشتی 

اگر بخوام دوستم ازین فکر در بیاد چی کار کنم معمولا ریشه این افسردگی ها چیه ؟