2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
منم سری اول تو نیکان رفت تو پاچم ۳۶۵ تومن گرفتن امروز نوبت دوم رفتم بقیه الله شد۸۰ تازه تزریقش ۳۹ شد ...

عهههه کاش منم میرفتم بقیه الله.والا خدایی 340 برا ی تزریق به نظر من خیلی زیاده.میگم پول سرم اینقدر شد فدای سرم ولی برا تزریق آدم زورش میاد خوب

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
مشكلتون چي بوده؟

خودم pcoهستم ولي دوستم اندومتريوز پيشرفته داره گاهي سوالاي ايشون رو اينجا ميپرسم از زينب جان 

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم اگهزود تر میگفتی بهت میگفتم دقیق کجا بری من دوباره بدون تشکیل پرونده دارم از یه نفر میگیرم ولی ...

عه از کجا میگیری بدون تشکیل پرونده؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
پس چرا انقدر زود داری ای وی اف می کنی  من همسن تو بودم دخترم بدنیا اومد یادش بخیر

شوهرم مشکلاتش زياده 

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
پس چرا انقدر زود داری ای وی اف می کنی  من همسن تو بودم دخترم بدنیا اومد یادش بخیر

بعد دخترتون بچه دار نشديد يا تايين جنسيت هستيد

نه تعیین جنسیته البته اگرم پسر بود برای دختر اقدام می کردم 

اها عزيزم انشالله جواب بگيري گلم

منم خیلی دفه اول نیکان منو سوزوند من که تایید گرفته بودم هزینه سرم شد ۲۴۰ هزار تزریقش بیشتر شد اما ف ...

خوب من که تهران رو نمیشناختم این دوسه روزم اینقدر اعصابم بهم ریخته بود که حد نداره به ذهنم نرسید بیام بپرسم ازت.

فکر کن من هر هفته تهرانم دوهفته قبل به دکترم توی رشت گفتم بنویس من که همش تهرانم برم بگیرم گفت نه بابا همینجا هست گفتم مطمئنی گفت آره سه بار طی این سیکل که رفتم پیشش همش بهش گفتم بنویس برم از تهران بگیرم این ننوشت هربارم گفت رشت هست

روز سه شنبه بهم گفت فردا بزن نهایت پسفردا حالا انتقالم دوشنبه هستش.من سه شنبه از ساعت 2تا 7غروب تموم داروخونه هاو بیمارستانهای رشت رو زیر و رو کردم نبود فقط مونده بود گریه کنم از اعصاب.حالا توی این بین با شوهرمم توی ماشین ی بحث ودعوای حسابی راه انداختم طوری دعوامون شدید بود در ماشینه در حال حرکت رو واکردم میخواستم خودمو پرت کنم بیرون.عصبی شدم اصلا.نمیدونم من روانیم یا شوهرم .همش دلم میخواد باهاش بجنگم خسته شدم دیگه اینهمه سال بخاطر ناتوانیه ایشون من زجر کشیدم و از این دکتر به اون دکتر این امپول و اون قرص رو مصرف کردم الان خیلی راحت بهم میگه نمیکردی من بچه نمیخواستم که تو اصرار داشتی .بلاخره منم چهارشنبه شب رفتم تهران توی اون شرایط و پنجشنبه تزریق کردم امیدوارم دیر نشده باشه برا تزریق.از خیلیا پرسیدم گفتن سه روز قبل انتقال میزنن حالا من 4روز قبل زدم امیدوارم مشکلی نباشه