2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046095 بازدید | 684498 پست
سلام آرام‌جان خوبی گلم نگرانت شدم کجایی آخه تو دختر. والا منکه هنوز مامان نشدم بی بی هم نزدم از تر ...

نه وقت اصلا من نکردم 

روز ای دوشنبه باید دید فال ستاره ها رو

تا دیدم میام می نویسم

بی بی بزن نترس

منکه فردا روز آزمایشمه

واسم دعا کن خیلی استرس دارم

آره گلم انجام بدی بهتره، چون علت ناشناخته هستی  هی من میگم جواب داده بودم🙈🙈🙈 به خودم شک کرد ...

ببخشید دیگه من فراموشی داشتم ، منم میدونستم نظرتونو درمورد آزمایش گفتید ولی یادم نبود که این سوالو پرسیدم یا نه درواقع اینقدر اوضاعم خرابه بنظرم اومد تازه این سوال به ذهنم رسیده که هردوتا آزمایشه یانه ولی درواقع شما تو یه پست جدا نوشته بودید که هردوشونه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم فردا میرم ازمایش.هنو معلوم نی.ولی خب هاله ی واضحی افتاده ان شالله هر چی خیره برات پیش،بیاد خانو ...

ایشالله تو هم همینطور

فردا پس با هم روز آز داریم

بیایم بگیم چی شد

من خیلی استرس دارم واسه فردا

نه وقت اصلا من نکردم  روز ای دوشنبه باید دید فال ستاره ها رو تا دیدم میام می نویسم بی بی بزن ...

عشقم استرس چی داری تو ک  بی بی هم زدی و مثبت بود مامان جونم

تو خونه ندارم بیرونم نرفتم بخرم

منم فردا آز دارم دیگه نمیخواد فال و ببینی چون نتیجه فردا مشخص میشه.

توام واسه من دعا کن.😘😘😘

خانومها دکتر گفته 16 روز بعد از انتقال ازمایش بدم

خود روز انتقال رو هم حساب کنم؟

سی اُم انتقال دادم.فردا پانزدهمه دیماهه.برم ازمایش 

یا پس فردا برم

کی 16 روزم میشه؟

لطفا بگید

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
یه قضیه دیگه که امروز متعجبم کرد اینه که ازمایشگاه مثل بازجویی گفت باید یه فرم برام ژنتیک پر کنن ، ت ...

عزیزم برا منم همین طور بود.تازه تا یه هفته بعد از آزمایش هم دو روزی یبار زنگ میزدن دوباره بازجویی میکردن.اینقد نگران شده بودیم که رفتیم آزمایشگاه پرسیدیم چی شده جریان چیه؟ مگه مشکلی پیش اومده.گفتن نه روتین این کاره

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.

سلام دخترا

خوبیییین؟؟

منم ماه پیش میکرو شدم

20 تا تخمک داشتم که 16 تاش جنین شدن

الان چون هایپر شده بودم باید 2 ماه بعد انتقال بدم

میشه منم تو جمعتون باشم    

مامانی؟؟ همه بودو نبودم..دورت بگردم..زود بیا تو دلم که بد جور منتظرتیم.. خدایا همه رو به آرزوهای قشنگشون برسون،خونه مارو هم نذار سوتو کور بمونه..میشه واسه شاد شدن دل همه مامانای منتظر صلوات بفرستین
یعنی روز سوم پریودی یه وسیله پلاستیکی مدرج رو یک لحظه وارد رحم می کنن و اندازه میگیرن روز انتقال بر ...

ووووی درد داره 😬😣😳

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
سلام عزیزدلم خوبی مامان جونم مامان جونم یه سوال اینکه حتما باید آزمایشگاه خیلی خوب و تاپ بریم یا اگ ...

والا من همون رویان رفتم خیالم راحت باشه

چون دیدم جاهایی که جواب غلط دادن

حتما هم تیتر بده

برات صلوات فرستادم مامان باشی 

راستی من 4-5 روز بعد پانچر پریود شدم

طبیعیه؟؟

مامانی؟؟ همه بودو نبودم..دورت بگردم..زود بیا تو دلم که بد جور منتظرتیم.. خدایا همه رو به آرزوهای قشنگشون برسون،خونه مارو هم نذار سوتو کور بمونه..میشه واسه شاد شدن دل همه مامانای منتظر صلوات بفرستین
میشی عزیزم، شک نکن  دوست منم amh ش.11 بود دفعه سوم شد  این مطالعات در کل هست و آماری، گف ...

ممنون زینبی جون دلم می خواد دوباره اسفند برم انجام بدم ولی بیمارستان دولتی وقتو هدر ندم نمی دونم فقط تخمک کشی کنم فعلا یا انتقالم بدم میترسمم از منفی شدن دوباره خدای نکرده😒😭

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏