2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
اخه من قبولمه ولي دکترم گفت اول فريز اگه نشد بعد فرش حالا من نميخام ريسک کنم ميخام اسپرم فريز خوب ني ...

عزیزم حتما فریز داشته باش، اگر خدای نکرده روز پانکچر اسپرم فرش خوب پیدا نکردن، حداقل از فریز استفاده کنن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام، استراحت بعد از انتقال یعنی مشکلی نیست مثلا هر یکی دو ساعت پاشی یه راه بری، یا گلاب به روتون دس ...

سلام عزیزم یادم نیست جواب دادم یا نه، ولی در اصل استراحت تا وقتی لک و خون نیست اصلا نیاز نیست 

نه گلم راحت برو، تا وقتی لک ندیدی هیچ ملاحظه خاصی لازم نیست جز ممنوعیت نزدیکی و بلند نکردن چیز سنگی ...

من لک دیدم

دیروز   پنجشنبه ۵ دی انتقال داشتم و جمعه ۱۳ دی ماه که از خواب بیدار شدم اول یک لخته کوچیک تازه بود و بعدش که خودمو پاک کردم دستمال قهوه ای شده بود     فقط تنها کاری که کردم یک امپول پروژسترونم زیاد کردم و اینکه آسپرین رو قطع کردم  

الان بهترم قطع شده، ولی  بنظرتون عات چی بوده؟چون من روز پریودم هر ماه بین ۹ تا ۱۲ بوده   که ماه پیش به علت دیفرلین که زدم افتاد ۲۰ ام  و بعدشم انتقال دادم

عزیزم حتما فریز داشته باش، اگر خدای نکرده روز پانکچر اسپرم فرش خوب پیدا نکردن، حداقل از فریز استفاده ...

باشه ممنون گلم بنظرت اميد به همون فريز هست ؟

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
سلام عزیزم ،، وا   یعنی چی ؟؟ واقعاً چرا زنگ میزدن چی میخواستن ؟؟ باور کن یه حس بدی بهم دست دا ...

عزیزم.برا منم همین سوالاتو پرسیدن.دیگه عصبی شده بودسم از دستشون.برا منم همین تعداد لوله خون بود.بهد از این که کار تموم شد دوباره زنگ زدنن به همون مسئول نمونه گیری که یه لوله دیگه هم نیازه ازش بگیره دیگه اونم گفت نمیخواد از یکی از لوله ها برمیدارم.😶😶

دیدی چقد ترسناکه میبینی این همه خون ازت میگیرن؟ منکه هیچی نمیگفتم ولی یه دختره اتاق روبرویی اومده بود نمونه خون بده برا آزمایش این قد جیغ زد و ادا اطوار درآورد.تازه مامانش ازش فیلم هم میگرفت برا یادگاری. گفتم خدایا شکرت .خیلی خوب میدونی به کی درد بدی.اگه اون درد ما رو داشت .اونوقت چیکار میکرد.اینکه فقط یه آزمایش خون ساده میخواست بده.

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
واسه من لحظه ای بود، خیلی نفهمیدم ولی بودن دوستانی که درد داشتن اینم بگم بهترین حالت یا انتقال با س ...

مثل عکس رنگی بعضیا درد دارن بعضیا ندارن ممنون عزیزم کاملا فهمیدم😚😚

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
دوستای عزیزم حالم خیلی بده...برام یه حمدبخونید😔 خیانت دیدم زینب جان😢 دیشب شوهرم اعتراف کرد این زن ...

وای یلدا جون .خیلی ناراحت شدم برات عزیزم.

اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا   خدایا دل ته تغاریت رو نشکن به آرزوش برسون .