2777
2789
عنوان

از آدمایی که مدام معذرت خواهی میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 54 پست
شاید یکی حواس پرتی شدید داره ای دی اچ دی چیزی داره.... همیشه یه توجیه برای اشتباهات آدما بیار...سرزن ...

نقص توجه ندارن نقص شعور دارن

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!
نه اینطور نیس همیشه بعضیا به راحتی اشتباه میکنن بعد با گفتن اینکه من اخلاقمه من منظور ندارم و با یه ...

خودتونم‌میگین بعضیا 

منم خیلی معذرت خواهی میکنم ن بخاطر اینکه اشتباه کردما بخاطر اینکه هی کش ندن بحثو میگم باشه من عذر میخام تا تموم شع چون نمیکشم واقعا 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودتونم‌میگین بعضیا منم خیلی معذرت خواهی میکنم ن بخاطر اینکه اشتباه کردما بخاطر اینکه هی کش ندن بحثو ...

معذرت خواهی بد نیست از آدم کم نمیکنه ولی من میگم کسیکه مدام یه اشتباه تکرار میکنه بعد معذرت خواهی میکنه اون بده اون عادت کرده

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!

اللهم عجل لولیک الفرج

یه صلوات میفرستی برای اینکه منو عشقم به هم برسیم؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم✨

میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستی خوشگلم🌹🫶🏻اکانت مشترک منو خواهرمه

معذرت خواهی بد نیست از آدم کم نمیکنه ولی من میگم کسیکه مدام یه اشتباه تکرار میکنه بعد معذرت خواهی می ...

آره اگه مدام تکرار کنه واقعا با معذرت خواهی خودشو خراب تر می‌کنه پیش طرف 

موافق نیستم آدمیزاد اشتباه میکنه مهم اینه که شجاعت پذیرش رو داشته باشه حالا نه مدام ولی تا حدی اشتبا ...

بله آدمیزاد ممکن الخطاست اما شما یبار بهت بگن این حرفت غلطه این کارت درست نیست دو بار بگن سه بار بگن ولی هر بار انجامش بدی و بگی ببخشید طرف مقابلت چه وایبی میگیره از رفتارت

و همینجور آدمایی که همیشه خودشونو یه جوری می گیرن که فکر می کنی حتما کار اشتباهی کردی و باید معذرت خ ...

بله

نقص توجه ندارن نقص شعور دارن

خدا هدایت کنه هممون رو همه ما یه نواقصی داریم ... همه اشتباه می‌کنند ولی اگ مدام خطا کردند وظیفه ی ما امر به معروف و نهی از منکر هست.... 

اگرم خطا هایی ک افراد میکنند ب ما مستقیم یا غیرمستقیم آسیب می‌زنه 

حتما باید جلوگیری بشه... اما اگر فقط ب خودش آسیب می زنه ضمن نهی از منکر باید ازش فاصله گرفت...ولی حق سرکوفت زدن یا سرزنش کردن نداررررریم

بله آدمیزاد ممکن الخطاست اما شما یبار بهت بگن این حرفت غلطه این کارت درست نیست دو بار بگن سه بار بگن ...

دقیقا گفتم نه مدام ولی تا حدی قابل درکه 

بعدم اینکه تکرار اشتباه یه چیزه اشتباه کردن یه چیز اونی که با علم به خطا بودن باز اشتباه میکنه خیلی حماقتش زیاده