2777
2789
عنوان

آیا طبیعیه این حجم از گرم بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 772 بازدید | 35 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بشدتتتت من اوایل میترسیدم مریض شه ولی الان واسه خودم میترسم مریض شم

واقعا به نظرم اشتراک داشتن تو سرمایی و گرمایی بودن باید یکی از معیارهای اصلی ازدواج باشه

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

بیشتر ببینید
واقعا به نظرم اشتراک داشتن تو سرمایی و گرمایی بودن باید یکی از معیارهای اصلی ازدواج باشه

من زیاد سرمایی نیستم میانه م ولی بعضی شبا واقعا سرده ، ولی همسرم بشدت همیشه گرمشه فرقی نداره زمستون تابستون

ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡

بیشتر ببینید
من زیاد سرمایی نیستم میانه م ولی بعضی شبا واقعا سرده ، ولی همسرم بشدت همیشه گرمشه فرقی نداره زمستون ...

پسرمم همینجوربودبردم دکترطب سنتی گفتن مزاجش حراره هست یعنی خیلی گرم یه مقداردارو دادن خیلی بهترشد

پسرمم همینجوربودبردم دکترطب سنتی گفتن مزاجش حراره هست یعنی خیلی گرم یه مقداردارو دادن خیلی بهترشد

سر همین مسئله بخاری خاموش کردنش تو روزای سرد و سرد نشدنش بخدا باید منم ببرمش دکتر چیه هر شب پنجره ها باز انگار وسط تابستونیم دیشب دقیقا کنار پنجره خوابیده بود کسی ندونه انگار برج سه  و چارهستیم از حمومم برمیگرده درجا همون لحظه باز گرمشه بخدا

ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡

بیشتر ببینید
مردابیشترشون گرمایین میتونی خنکی بدی بخوره حرارتش بخابه یکم مثلاشباشربت سکنجبین .کاهو .خیار.کدو.تخم ...

بخدا همیشه ی خدا همچین هوف هوف میکنه از گرما انگار شقه ی تابستونه و خورشید رو سرشه

بیشتر ببینید
بخدا همیشه ی خدا همچین هوف هوف میکنه از گرما انگار شقه ی تابستونه و خورشید رو سرشه

شوهرموپسرمم اینجورین این چن روزاگرم شده اینانمیتونن ازخونه برن بیرون عصبی میشن.من دیه عادت کردم خنکی بهشون میدم چیزای معتدل مثلایه گرمی بخورن سریع خنکی

شوهرموپسرمم اینجورین این چن روزاگرم شده اینانمیتونن ازخونه برن بیرون عصبی میشن.من دیه عادت کردم خنکی ...

تو سرمایی هستی ؟ بخدا من هرشب و هرروز این وضعیته ، سرکار بقیه همکاراش هنوز شوفاژارو نبستن این واسه اتاق خودش داده شوفاژو خاموش کردن چون کولر روشن نمیکنن داده پنکه آوردن براش من موندم این یه گرم چربی تو بدنش نیس این همه گرما از کجا میاد والا

بیشتر ببینید
هر وقت سردت شد جوراب بپوش و با شوهرت باش

اون همیشه گرمشه ،، هر شب کنار هم میخوابیم  اما بعضی شبا یهو شدیدا گُر میگیره بدنش و باید پنجره رو باز کنه ک بهتر بشه همیشم وقتایی ک باهم میخوابیم چون من پنجره باز نمیکنم اون لباسشو درمیاره ک گرمش نباشه و رو خودش پتو نمیزنه اصلا زمستونم خیلی پتو رو خودش نمیزد

بیشتر ببینید
تو سرمایی هستی ؟ بخدا من هرشب و هرروز این وضعیته ، سرکار بقیه همکاراش هنوز شوفاژارو نبستن این واسه ا ...

اره اکثرا لاغرن چون گرماب درونیشون زیاده سوخت وسازشون بالاس 

اره منم معتدل روبه سرمایی ام وبرام این مساعل مهم نیس نمیتونم با اخلاقاش کناربیام بعدسی سال