2777
2789

یکی از همسایه هامون به رحمت خدا رفته. خانم حدودا ۶۰ ساله.

سه روزه که دخترش با صدای بلند تو کوچه گریه می کنه. همه اش هم از آپارتمانشون صدای پخش قرآن میاد.

خیلی دلم براش میسوزه و هر وقت صدای گریه اش میاد از خدا براش طلب صبر می کنم و به نیت مادرش فاتحه می خونم. می دونم دست خودش نیست و تو شوکه ولی واقعا سه روزه که حال همه همسایه ها گرفته شده. 

از طرفی میگم کاش می تونست آروم تر باشه و حال بقیه همسایه ها رو خراب نکنه. از طرفی میگم این بنده خدا از بس غمش بزرگه اصلا تو حال خودش نیست. خدا کمکش کنه و صبری در اندازه غمش بهش بده.

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بمیرم الهی 😔😔

خدا نکنه

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

بیشتر ببینید
یکی دو هفته تحمل کنید اگه تموم نشد تذکر بدینمن برام سواله چطوری میتونن خودشون رو خالی کنن خوشبحالشون ...

هرکی یه طوریه .طفلی توبگو یه درصد اگه خالی بشه

لایک نکنید .توروخدا 
یکی دو هفته تحمل کنید اگه تموم نشد تذکر بدینمن برام سواله چطوری میتونن خودشون رو خالی کنن خوشبحالشون ...

دست خودش نیست عزیزم. خیلی سخته. انگار مادرش رو غیرمنتظره از دست داده. تو شوکه

بیشتر ببینید

س روز‌فوت شده تنهایت خونه کسی نیست 

الهی بگردم ثلی واقعا خوشبحالش ک‌گریه میکنه 

من هیچی از روزای اول‌فوت پدرم یاپم نیست اصن ی حس عجیب بودم همش ب بقیه نکاه میکردم دختر همسایمون اشک‌میریخت برا بابام‌من‌میگفتم‌مگ‌میشه دل اون بسوزه برا بابام‌دل‌من‌ن 

اخرین بار رفتیم دیدن بابام سرخونه خواهرام از هوش‌رفتن من انقدر اوکی بودم ازش عکس گرفتم توکوشش قران خوندم شوهرم بغلم کرد بلند گریه میکرد من فقط میگفتم اروم باش اصن نمیتونم بگم چ‌حالی بودم فقط دلم‌میخواست چشام ببندم زمان خیلی بگذره

دقیقا از بعد۴۰انگار از شوک‌دراومدم‌همش میگم چرا جیغ نمیکشیدم چراخودم‌و‌سبک‌نکردم الان مث‌دیوونه ها شدم رثزی نیست گریه نکنم اروم‌نمیشم هیچجوره

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
بیشتر ببینید
الهی بمیرم تحمل کنید ان شالله هیچ وقت داغ عزیز نبینید قشنگم اون الان نه میفهمه کوچه چیه همسایه چیه ا ...

خودم کشیدم عزیزم. واسه همینه حالش رو می فهمم. فقط از خدا براش صبر می خوام.

بیشتر ببینید