2777
2789
عنوان

امروز ی پسره تو خیابون

88 بازدید | 6 پست

داشتیم با دوتا از دوستام برمیگشتیم از بازار 

چند تا پسر از روبه رو اومدن

دوتا دوستم که جلوم بودن دست همو گرفته بودن رفتن کنار ک از جلوشون رد نشیم 

وقتی دوستام ردشون کردن، من رسیدم نزدیکشون رد شم گفت زشتشون اومد

خیلی هم جدی بود پسره

من پنج دیقه قبل ترش که رفته بودیم پرو لباس بخاطر هیکل عنم ناراحت و پکر بودم اینم اینجوری گفت اصلا حدود ی ربع سکوت کردم بی هیچ حرفی طوری که دوستم میگفت چرا بغض کردی تو که داشتی تا یکم پیش همش شوخی میکردی؟(نشنیدن اون چیگفت)

چقدر از ادمای لاشی بدم میاد ازینکه ی نفرو مسخره کنی چی بهت میرسه؟

الان مثلا خواستی مخ دوستامو بزنی خب میگفتی فلانی خوشگله بهتر نبود تا ینفرو تخریب کنی؟

بعد میگن چرا همه بفکر عملو هزارتا چیزن خب بخاطر این ادمای لاشیه 

بیخیال حالا انگاری خودسون یک عن خاصین

دلم میخواد بهشون بگم ناراحت نباشید مهم نیست آدمای فیک بهتون چی میگن به این فکر کنید که ما همیشهحمایتتون می کنیم مهم نیست بقیه چی بگن در چه شرایطی باشید ما همیشه پشتتون هستیم پس لطفا خوب غذا بخورید و خوب بخوابید و خوشحال باشید چون لبخند شما باعث قهقه ما میشه... گاهی شرایط باعث میشه نخوام زندگی کنم از قیافه خودم بدم بیاد از اینکه چنین زندگی دارم متنفر بشم ولی بدون من بخاطر دیدن تو هم که هست زنده میمونم. بیاید با هم همچون دیوانه ها زندگی کنیم🎭🪐🫂🦋🐈🖤🐭😺🌥⛅ 
بیشتر ببینید

با حرف زشت اوناکاری ندارم 

ولی اگه هیکلت مشکلی داره چرا برای بهتر شدن تلاش نمیکنی؟

بدنسازی جزوی از منه 🍀                              اگه سوالی راجب بدنسازی داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم♥️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چاقی یا لاغری تغذیت چطوره ورزش میکنی؟

خیلی لاغرم

تغذیع هم عالیه خیلی پرخوری میکنم ولی بیفایدس

ن ورزش نمیکنم

اینجوری ام ک اگه بزور و با تلاش هم ۲کیلو اضافع کنم 

۱روز فعالیت زیاد باشه یا جایی باشم نتونم خیلی غذا بخورم از قبل لاغر تر میشم🙂😂