2777
2789

#سلام_آقا_جانم❤️

🌼 حالا دیگر؛

🌎 دنیا با همه ی بزرگی اش؛برایم کوچک شده!

می توانم بگویم که دیگر کم آورده ام!

باران که می بارَد دلتنگم...

آفتاب که می تابد دلگیرم...

انگار هیچ چیزی دیگر خوشحالم نمی کند

نمی شود بیایی؟

قرارِ دل های بی قرار.🥀💔

‌‌

🍃🌼 #اللهم_عجل_الولیک_الفرج 🌼🍃

آقا جانم کی و کجا وعده دیدار ما!! 😔

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

سلااااااام

من سه تا چون گلوم گرفتهههه صدامم در نمیاد ولی دوست داشتم شریک باشم اینجا💚🌱

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@گل_پاییز_ام    

@خانمحاجآقا    

دخملااا بیاین جمعستتت و مزه جمعه به اینجور تاپیکاسستت

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

بیشتر ببینید

💚 حضرت بقیه ‌الله ـ روحی له الفداءـ  عنایتی به مادرشان دارند. این را مکرر از بزرگان شنیده‌ام. مثلاً یک ختم قرآن برای حضرت نرجس خاتون بخوان.

به مسجد وارد می‌شوی، دو رکعت نماز مستحبی بخوان و ثوابش را هدیه کن برای نرجس خاتون.

امام زمان علیه السلام خوشحال می‌شوند. 

💚 به یاد مادرِ حضرت بودن، یک عنایتی است، یک محبتی است.

عبادات ما که عبادت نیست، پوک و پوچ است. از پوچ هم یک خرده آن طرف‌تر؛ لکن با این کار ما حضرت، یک توجه دیگری به ما خواهند داشت.

هروقت خواستی ی نفر کامنت بذاره تو تاپیک ، تاپیک بره بالا کافیه صدام کنید عین جتتتتتت میام

بیشتر ببینید

یا مهدی ادرکنی💚

با همه لحن خوش آواييم 💞در به در كوچه ي تنهاييم 🌹اي دو سه تا كوچه ز ما دورتر💖 نغمه ي تو از همه پرشورتر. 💙  ای نگهت، خاستگه آفتاب🥺 بر من ظلمت زده یک شب بتاب 😔 پرده برانداز، ز چشم ترم 💔 تا بتوانم به رخت بنگرم 🥀اي نفست يار و مددكار ما ♥كي و كجا وعده ي ديدار ما
بیشتر ببینید

آیت الله وحید خراسانی:

🌱 عزیز تر از قرآن پیش امام زمان (علیه السلام) گوهری نیست ، این قرآن را که کلام الله است، تلاوت کنید، هدیه به او کنید.

🌱 ران ملخی را هدهدی پیش سلیمان برد، دست به سرش کشید، این تاج بر سر هدهد تا قیامت در نسلش ماند.

🌱 حالا یک دوره سال قرآن بخوانی، هدیه به امام زمان (عج) بکنی، آن سلیمانی که هزارها سلیمان گدای درگاه اویند، با من و تو چه خواهد کرد؟

🌱 به هر اندازه که می توانید قرآن را بخوانید و به امام زمان (عج) هدیه کنید. 

🌱 این کار اکسیر اعظم است، او عنایت می کند و با توجه او کار تمام می شود.